0 oy
467 göst.
Aile kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında ve 5 haftalik gebeyim memeyi nasıl biraktirabilirim önerisi olan gündüz emzirmiyorum hiç ek gıda vs herşey yiyor gündüz aklına düşmüyor fazla meme ama gece uyurken emmek istiyor emzik almıyor emzirip yatırıyorum gece ama öyle aşırı çok emmiyor sadece uykuya dalarken ve uyanırsa 2 kere emziriyorum gece nasl  bırakır yardımcı olur musunuz doktoruyla konuştum 2 3 ay daha emzir dedi karnındaki çocuğa olur dedi düşük tehliken olur vs dedi gece emziriyorum sadece dedim o kadarciktan birşey olmaz dedi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten bagimli değilmiş bence emzirmeye devam et
(86 puan) tarafından
Aynn cnm öyle bağımlı değil sadece gece 2 3 kere emiyor o kadar bende çocuk doğunca sütüm olmazsa diye korkuyorum işte ondan
(1,948 puan) tarafından
Zehirlenme oluyor gebeyken hiç bir doktor önermiyor
(86 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnm bi anda kesemem zaten da doktor 2 3 au daha emzir dedi. Zaten öyle bağımlı değil memeye gündüz hiç emzirmiyorum gece yatarken sadece
tarafından
Aksine cogu doktor önerir bebek kendi birakmadigi surece devam edin tandem emzirme diye arastirma yapabilirsiniz ayrica
-Reklam-
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Meme yerine süte bal katıp ver biberonla 
0 oy
(274 puan) tarafından
Canim hicbisi yapma gebelik hormonlari yukseldikce sutunun tadi degiscek acimtirak olucak ozaman pat diye kendi birakicak seni merak etme dr git oda aynisini soylicek hurafe seylerede inanma kendiliginden birakir baktin aksi oluyo dr danis mutlaka 
tarafından
Banada herkes öyle dedi bekle Allah bekle çocuk oldu 7 aylık süt acımadı bende sirkeyle bıraktırdım
(274 puan) tarafından
Ama yontemler var demekki iyi bari sanada eziyet olcakti
tarafından
Yok kız pişman oldum sonra memeyi bıraktı 1 ay sonra erken doğum yaptım sütüm geç geldi
(274 puan) tarafından
Herseyin bi sebebi var goruyomusun Rabbime olsun sutun gelmis ya cok sukur :)
tarafından
Aynen geldi canım çok şükür rabbime :)
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Pek bilgim yok ama görümcem göğüs ucuna salça sürmüştü kızı emmek istediğinde gösterdi kızıda anne uff olmuş kanıyı dedi emmedi bir daha. Gel emzireyim dediğinde kan olmuş diyordu kız. O şekilde hemen sütten kesmişti
tarafından
Çocuğun psikolojisi için hiç iyi değil. Anneyle güven problemi olur
(3,136 puan) tarafından
Görümcem hiçbir sorun yaşamadı kızı daha çok bağlandı annesine
0 oy
tarafından
Hamileyken 7 ay emzirdim hemde gece gündüz sürekli 7. Ayda bıraktım göğsüme sirke sürdüm oğlum her meme istediğin de sirkeden tiksinip emmedi 
0 oy
(119 puan) tarafından
Vala canim ben gebeyken kızımı 3 ay emzirmişim hiç bişeyde olmadı şükür. Sevmediği biseyler sür yada saçından bi kaç tüy al göğsüne köy bantla ama saç görünecek şekilde iyyy falan de tiksinir zaten  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bgm.bky (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Leila16 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.