+1 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
O uyumamaya inat ettikce ben sinirleniyom.

6 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Malesef canım daha uyumadim kızım daha yeni uyudu bende birazdan uyurum heralde 
(46 puan) tarafından
2 den beri uynik agloyo aglmasa srin yok
(111 puan) tarafından
Ya gazi falan mı var acaba Benim kızım gündüz uyuyo gece uyumuyo uyku düzenimiz bozuldu ses aç uyur belki
(46 puan) tarafından
Uyumiyo kii naptysam gazi var zaten
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Yalnız değilsin canm :) 
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Karnına masaj yap canım uyur kalır belki 
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Sen sinirlendikçe o strese giriyor hiç uyumuyor sakin olmayı dene kendimden biliyorum ne zaman sinirlensem uyumazdı bende sakince konuşurdum kızımla ninni söylerdim uyurdu 

Annenin duyguları bebeğe geçiyor canım o yüzden ne kadar sakin olursan bebeğindw o kadar sakin olur 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 2 aylıkken sürekli uyurdu ya ben hiç hatırlamam uykusuz kaldığımı ne zaman büyüdü o zaman uyutmamaya başladı(
0 oy
tarafından
Ufacık bebe kuzum istediğin kadar sinirlen anlamzki :), aksine korkar. Korkudan ağlar. Kendine gelip sütten kesene kadar o nasıl isterse öyle yaşadım. 8 aylıktı gece 01.30da uyanıp sabah 8e kadar uyumazdı. İlk zamanlar uyutmaya zorladım ama sabaha kadar ben uyuttukça o uyandı. Baktım olmuyor oğlanı yürüteçe koydum sabaha kadar gezdi durdu. Bende actım Bi film aldım yanıma çerezleri vs sabaha kadar oturduk. Şimdi 1.5 yaşında hamile olduğumdan sütten kestim. Sütten keseli de 1 hafta oldu. Doğuma da 2 hafta var :) ben yataga uzanıyorum o da yanıma uzanıyor saga sola dönüyo dönüyo. Bir bakıyorum uyumuş. Senin de zamanı geldikçe tüm zorlukların gececk canım. Yeterki sabret ve çocuk sana ayak uyduramaz ama sen uydurabilirsin 
(46 puan) tarafından
Dogrudur cnm.haklsn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 458 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 169 göst.
2 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,753 soru

12,359,586 cevap

41,369 kullanıcı

Kategoriler

...