0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (10,044 puan) tarafından

Yavrum akciğerlerini üşütmüş bronşit ferenjit yazıyordu reçetede. 2 aylık bebek nasıl olurda bu kadar üşütür o kadar dikkat etmeme rağmen. 7 tane iğne verdi doktor içim gidiyor yaa onu öyle gördükçe :'( 7 tane iğne fazla değil mi böyle bi durum yasayan var mı? 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bilgim yok 

Mevsim geçişlerinde olabilir 
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bu mevsim geçişlerini oldum olası hiç sevmiyorum :(
tarafından
Hiç bir anne sevmez :((
-Reklam-
+1 oy
(834 puan) tarafından
Canım bizde 40 günlükken bronşit zature olduk 10 gün hastanede kaldık korkulacak bisey yok 
(10,044 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ne bileyim korktum yaa umarım iğneler yardımcı düzelir yavrum hemen;(
(834 puan) tarafından
Duzelir canim evde buhar makinen varsa buhar ver çok iyi geliyo geçmiş olsun
(10,044 puan) tarafından
Buhar makinem yok kuzum ama alırım gerekirse teşekkür ederim Allah razı olsun❤
(834 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun canım bununla geçmiş olsun ❤
+1 oy
tarafından
Cok mu oksuruyordu, baska bir sey var miydi
(10,044 puan) tarafından
Çok öksürüyordu 3 gündür kuzum bir de burnu tıkalıydı. Röntgen çektirdi doktor akciğeri üşütmüş dedi;(
+1 oy
(845 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun nerede oturuyosunu ki hava serin mi olduğunuz yerde. Bide hava sıcak diyipte ceyran yaptırma odada tek pencere yada tek kapı aç. Biz anlamıyoruz ama onlara etki ediyor
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bursa'da yaşıyoruz aslında havalar güzel akşamları esiyor sadece. Ceyranada dikkat ediyorum aslında tek kapı açık ama üşütmüş iste yine de :(( Evet yaa daha çok küçük kıyamıyorum yavruma
(845 puan) tarafından
Kuru soğanı ikiye kesip bir parçasına beş altı tane karanfil sapla canım . bebeğinin yakınına koy. iyi gelirmiş üst solunum yollarına
(10,044 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol öyle yaparım
+1 oy
tarafından
Bromsit icin 7 tane veriyolar hava da veriliyo benim oglumda 52 gunlukken oldu hava falan verdim duzenli sekilde ignelerini vurdurdum iyi oldu
(10,044 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım umarım iyi olur benim kızımda:((
tarafından
Insallah duzelir kuzum cok gecmis olsun
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 188 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cancann (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
21 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,170 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
8 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (562 puan) tarafından soruldu

411,947 soru

12,401,513 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...