0 oy
294 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Adete 10 gün var 1.20 çıkmıştı adete 4 gün var 3.52 olmuş sizce gebelik başlangıcı mı yoksa yokmu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gebelik başlangıcı gibi duruyor canım 2gün sonra tekrar kan ver
tarafından
İnsallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 üzeri çıkması lazm die biliyorm kuzum
0 oy
tarafından
Adetinin gecikmesini bekle hayal kırıklığı yaşamazsın hem 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Evet var gibi 2 sonra yine kan ver hayırlısı olsun canım anladigim kadar istiyorsun erken kan verdiğine göre sjjsjs
tarafından
Ssjsjsjs evet
(4,659 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum gönlündeki olsun inşallah
tarafından
Amin insallah Allah razı olsun
0 oy
(123,053 puan) tarafından
gebelik gibi      
tarafından
İnsallah
0 oy
(366 puan) tarafından
Gebelik olabilir de olmayabilir de çünkü 5 ile başlıyor die biliyorum ama senin adetine varmış 2 gunde bı ver canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından
Adet zamanı da beta yükseliyor diye biliyorum. Heyecanını anlıyorum ama hayal kırıklığı yaşamamak için sabretmelisin. Daha adet günün gelmeden test kan vs iyi olmaz. Ve bir süre hayattan zevk almamaya başlarsın. Çok afedersin ama bebek olmamasının sebeplerinden birisi de beyin birlikteliği bebek olması için görev olarak görüyor. Bundandır çoğu insan akışına bıraktım düşünmedim çok geçmeden hamile kaldım demesi. Yani diyeceğim o ki, düşünme. Sakin ve sabırlı ol.
tarafından
Sabret diyenlere  bu arkadas guzel bakmıyor  ve cevapta vermiyor yorum yapma zahmetinde bulunmayın  bende bikez  sabret gününu bekle ve üzülme  dedim diye ben suçlu  oldum
tarafından
Evet sen yorum yapınca baktım. Herkese cevap vermiş işine gelmediği için bana vermemiş. Vallahi keyfi bilir bacım. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim...
tarafından
Hayırlısı  aynen  öyle
0 oy
tarafından
Fikrimi ve deneyimlerini söyleyeyim canın yükselmeye bilir yüksek ihtimal hastanelerden kaynakli olabiliyor farklilik  

2. Olsa bile çok düşük belalardan sonunda ya kimyasal yada sağlıksız gebelikler oluşuyor canim 
tarafından
Hayırlısı canım herseyin sağlıklı olacaksa olsun yok sa rabbim beterinden korusun
tarafından
Aynen oyle hayirlisi olsun canim istiyorsun sende benim gibi zamanı gelince olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 576 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
29 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde Anonim123 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 472 göst.