Çalışan biriyim evimi her zaman temizleyemiyorum akşamları üstten topluyorum sadece haftada bir detaylı temizlik yapıyorum izin günümde ama o temizlik yaptığım gün evimi çok seviyorum sizde öyle misiniz pis olduğu zaman eve girmek istemiyorum:)) ama temizlik yaptığımda evime yeni taşınmış gibi hissediyorum:)))
Benim bir evim yok kaynanayla kaliyom:))) o yüzden sevdiğim bi ev yok henüz; )
Ben temizlik yapıyorm iki saat sonra pis gibi geliyor. Bu hamilelikte aldı beni bir temizlik hastalığı. Deterjan aşeriyorm yemin ederim. Eşim hepsini dökmüş kokuları gtti diye ağladım
Benim eşim yapıyor çoğu zaman o yüzden sıfır sıkıntı :)
Al bendende o kadar temizlik yaptigim gün eve baka baka doyamiyorum sürekli oturup izleyesim geliyo sonra aradan bikac gün geciyo evden kaçasım geliyo :)))
Bende 2 gunde bir temizliyorum temizlik hastaligi var bende deli oluyorum pis yer görünce dogumuma bir hafta kaldi dip bucak annemle temizlik yaptık ama doguma gitmeden bi daha yaparim yani oyle hastalik var bende
valla canim bnde hep evdeyim ama haftada bir gun temizlik yapabiliyorum diger dunler usten topluyorum 2.5 yasinda oglum sagolsun temizlesemde toplasamda 2dk sonra toplamaktan temizlemektn eser kalmiyor. pazarlari esim oglani disari cikariyor o sira temizliyorum gec gelinde biraz toplu kalsin diyorum ;)
Iyi canim sen o kadarini yapabiliyor hissedebiliyorsan biz evimizde oturduğumuz halde bi tarafımızı kaldıramıyoruz:)
Bende swnin gibiyim ewimi temizleyince bi rahatm birahat bi mutlu ama ewim biraz toz alsn gezmwk istmyrm resmen ewde
Benimde bebişim var izin verdiği sürece ev temizliyorum, gerçekten ev temiz olmayınca çöpün içinde oturuyor gibi hissediyorum o yüzden hergün evi temizlerim bebişim uyusun yeterli:)
1,491,512 soru
24,372,274 cevap
348,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın