0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Oglum iki gündür çok halsiz ne yatıyor ne yemek yiyor vücudu çok sıcak ama alnı falan normal vücudunu ölçüyorum 37 normal aslında ama bilmiyorum elimi vuruyorum sıcacık çok halsiz gözleri sürekli kapanıyor hcibisey yapmıyor ağlıyor sanki biryerleri ağrıyor ama neresi bilmiyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Doktora görürseniz belki onlar anlayabilir aslında 
(523 puan) tarafından
Tamam canım yazarım hastanedeyiz
(523 puan) tarafından
Bademcikleri şişmiş canım zaten geçen haftadan beri boğaz ağrısı için ilaçlarını kullanıyorduk ama fayda etmemiş daha güçlü bir antibiyotik verdi
tarafından
Geçmiş olsun. Şükür ciddi bişey değilmiş. :)
tarafından
İyi sevindim canım başka bişey çıkmadığına geçmiş olsun kıyamam
(523 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından

Doktora götürsen bilmiyorsan bilene sorsan hani onca sene okumuşlar biliyorlardir:ermm:

(523 puan) tarafından
Dediğim gibi götürmeyi düşünüyorum artık ama onlara ne diycem onu da bilmiyorum çünkü görünürde hiçbişey yok
(801 puan) tarafından
Buraya yazdiğin sikayetleri diyeceksin tabi hasta işte çocuk belki önemli bir hastaligi var
0 oy
tarafından
Benim bebegimde hiç susmadan aglıyodu kulagına burnuna ağzına  vucuduna elleri kolları karnına heryerine baktı film idrar kan istedi kan degerinin biri yüksek çıktı şuan tedavi görüyoruz 

Doktora götür kaan alır idrar alır bütün vücut film çeker belki kırık çıkık olabilir diye enfeksiyonu falan varsa çıkar

Geçmiş olsun 
(523 puan) tarafından
Sagol canim.simdi hastanedeyiz
tarafından
Bize de haber et canm neyi varmış bebeğinin
(523 puan) tarafından
Bademcikleri şişmiş canım zaten geçen haftadan beri boğaz ağrısı için ilaçlarını kullanıyorduk ama fayda etmemiş daha güçlü bir antibiyotik verdi
tarafından
Geçmiş olsun canm
(523 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Canım doktora götür yazıktır belki gözle görülür şekilde anlasilmiyorudr hastalığı belki enfeksiyon var canı ağrıyor
(523 puan) tarafından
Götürdük canım ilaç verdi tekrar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 507 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,817 puan) tarafından soruldu