0 oy
1,116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim annem bize gelince hic oturmaz dip köşe temizlik yapar yemek yapar anne sen otur ben hallederim derim ama olsun kucuk cocugun var der ama ben annemlere gideyim hanımağa gibi oturur beni kül kedisi gibi calistirir :D öğlene şu yemegi yap koltuklari sil evi süpür yaparım tabi canim anam istesin hersey yaparm ama o zaman da cocuk var yani ben cocuga bakarim sen yap diyo :D sizinkiler de boyle mi merak ettim :D

28 Cevaplar

0 oy
(64,929 puan) tarafından
bizde herkes kendi evini temizliyo☺️ annemlere gidince bulasik bile yikatmaz oda bende is yapmaz pek ☺️ gecen ay esimle hastaneye gittik kayinvalidem ve annem kizima bakmak icin geldiler ne yemek yapmislar ne bişey ☺️
tarafından
Yaa benim kaynanam da yapmaz ama annem yapar sagolsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olsa oda yapardı canm annem
tarafından
Canim benim başın sağolsun ❤
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(3,589 puan) tarafından
Bize gelince canımın çektiği benim yapamadığım yemekleri yapar ama temizlik falan yaptırmam zaten o kadar uzun kalmiyorlar 3 gün en fazla. Ben gidince de evinin ne işi varsa yaparım günlük işlerini. Yemeği kendi yapar genelde bana şunu yap demez ben kendim yaparım
tarafından
Biz ayri sehirlerdeyiz gitmisken 2-3 hafta kaliyorum artik misafirlikten cikip ev kizi moduna giriyorum yap diyo ister istemez :)
0 oy
tarafından
Benim yok olsaydi bana kıyamazdı biliyorm.  Bende ona kıyamazdım iş yaptırmazdım asla :( 
tarafından
Canim benim başın sağolsun ❤
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Valla bize geldi mi çayını bile doldurmasına izin vermem kaldırmam her şeyi ben yaparım hemen hemen hergun de uğrar bana bende oraya gidince işlerine pek yardım edemesem de elimden geldiğince ona iş yaparım hiç kiyamiyorum kurban olduğuma 
tarafından
Biz ayri sehirlerdeyiz canm senede 1 defa gidiyorum annem de cok cok nadir gelir en fazla bi kac gun kalir yapma etme desem de dinlemez
(3,743 puan) tarafından
Kıyamam ya uzak olmak zordur annemle aramızda 5 dk mesafe var şükürler olsun böyle çok iyi
0 oy
tarafından

Senede bir kere bir gece kalıyor. Geçen sene ev süpürmeye kalkıştı izin vermedim (düşük tehlikeli olmasına rağmen)

Bu senede masaya vs yardım etti başka bişey yaptırmadım. Uzun süreli gelebilse bile yaptırmam. Anneme gider her işi yaparım orda  :D hatta anneme halı yıkıcam dediği zaman bekle ben gelince yıkarız diyorum :)

tarafından
Ben otur desem de ici rahat etmiyo o da bisey yapacagi zaman sen gelince beraber yapariz diyo :)
0 oy
tarafından
Önceden hep o yapardı şimdi ben yaparım gene yapamadığını o yapar
tarafından
Ne guzel canm
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Annem gelince emekliliğim gelmiş gibi oluyorum. 3 senedir evliyim gelip gittikçe camlarımı siler. Donduruyu doldurur kışlık dışında börek poğaça doma filan. Onun dışında bi de sulu yemek yapıp konserve olarak bırakır. Dövme yaptıracak olsam alnıma italık olarak canım anam yazdırırdım
tarafından
Oyy ne guzel ya Rabbim acilarini gostermesin insallah❤
(1,690 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,401 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,197 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,839 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde BeyzaKara (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 536 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,063 soru

24,664,414 cevap

366,903 kullanıcı

...