Hem pazar hem market işi eşimde. Fiyatla ilgili deyil beni kıskandığı için pek markete pazara gitmeme izin vermez kendileri
Ben liste yaparım eşim alır gelir hep birlikte gittigimz de çıkamıyoruz marketten çünkü ben markette gezmeyi seviyorum eşimde hiç sevmez ne lazımsa alır gelir hemen
Hep bırlıkde gıdıyoz 4 senedır beraber alıyoruz hep aynı senn dedıgını dedım ben gdıp alayım parayı bana ver verdı denemek ıcn ben parayı bıtırfım daha yaptıgım listenın yarısını alamadm . Abur cubura lısteye yazmadıgım cok seye para odedm cıktm o yuzden kalsn ben almayım beraber gıderz bız
Bende bugün pazar markete gideyim dedim 380 tl harcadım geldim eşime yazdim beni salma ben alirim ne varsa dedim birde resim attım gülüyor sen aldıysan bir bildiğin vardır diyor
Getir ve tredyol market bakıyor bizim alisverislere ama onun dışında para yönetimi bendedir cnku eşim markete girdiği zaman kendini kaybediyor o yüzden çoğunlukla ben giderim ama bu ara getir ve trendyol market kullanıyorum indirimler falan oluyor :)
1,496,992 soru
24,454,282 cevap
354,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın