Merhaba şimdi ikinci hamileliğim ve açıkçası korkuyorum iki çocukla ya çok zor olursa diye etrafimdaki insanlar korkutuyor beni biraz bu arada öbür evladım şimdi 10 aylık
elbette zorlugu var fakat Allah yard8m ediyor inan bnim ilk oglum 2bucuk yasinda hiperaktif bi cocuk kardesi gelince kiskanclik hat safada ama Allah var bebegim uysal bi bebek abiysiyle ilgileniyorum genelde. Rabbim guc veriyor bnim esimde yardimci olmaz tek basima buyutuyorum hasta olmadikca ustesinden gelirsin canim sorun etme.
Aman canm korktuğuna bak Kimse yardım etmezse ALLAH yardım eder. Ben şuan 8aylık hamileyim 1 yaşında kızım var hiç sorun olmaz inşallah. Şuan kaç aylık hamilesin?
Baslarda belki zorlanirsin cunku digeride kucuk onunda ilgiye bakima ihtiyaci var..benimde ikizlerim olucak bende cok dusunuyorum nasil olucak diye bide 8 yasinda bi kizım var yardim edicek kimsemde yok..allahtan esim cok yardimci hem ev isinde hem bebek bakiminda..bi sekilde ustesinden gelicez allah saglik sihhat versin gerisi onemli degil
Iş eşte biter bence eşin anlayışlı bir insansa inan zorluğu olmaz hiç
1,489,158 soru
24,340,529 cevap
346,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın