Hanımlar bunu yazıp yazmamak ta çok ama çok terettüd ettim ama az önce ki korku bian kalbim sıkıştı sol tarafım uyuştu ve bu iyice arttı oğlumu bile sevemiyorum aslın da çok seviyorum oğlum için canımı veririm onun sağlıcakla gelmesi için çok çabaladım bilen bayanlar var hayatımı ona adadım yediriyorum gazı alıp yatırıyorum odada 10 DKK da Bir kontrol ediyorum ama odadan odaya gidene kadar beynimde milyon parça şey düşünüyorum ya nefes alamıyor sa ya kusup bogulduysa bunun gibi çok şey gece bile uyumadan oğlumu izliyorum nefes alıyor mu ya nefessiz kalırsa müdahale edeyim diye bekliyorum evden çıkıyoruz ya arabayla kaza yaparsak ya araba gelip bize vurursa bebek arasında sürüyorum ya bezi koparda oğlum düşerse merdivenler den indiriyorum ya kucamdan düşer yuvarlanır sa 9 ay kaybetme korkusu vardı doğdu çok şükür 4 aylık olduk ama hayla ben bu korku mu yenemiyorum arkadaşım la konuştuk psikolojik tedavi alırsan seni yatırır lar diyor
BU YAZDIKLARIM YARISİ HANIMLAR GERÇEKTEN ARTIK S.ALAK BİRŞEY OLDUM EŞİM SOGUK SU İÇME DEDİ DİYE ONA BİLE CATTİM SİZ DÜŞÜNÜN
1,492,625 soru
24,389,036 cevap
349,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın