0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Kızlar eşim pozitif ayrı odada kalıyor evde izolasyon sağlamaya çalşyrz eş pozitifken kendisi negatf olup atlatan varsa tavsiyelerini bekliyorum mesela aynı banyoyu kullandnz mı

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz herşeye dikkat ettik lavabolari bile ayırdık. Evde birbirimizi görmedik. Yemeği bile sabah öğle akşam belediye getirdi biz yapmadık. Yinede 3. Gün eşim de pozitif oldu
-Reklam-
0 oy
(3,145 puan) tarafından
O odadan çıkmadı yemeğini kapısına koydum ben gece yattığımda kapımı kapattım o bulaşıkları yerleştirdi ne yapacaksa yaptı sonra her yere kolonya sıkarak odasına girdi bende sabah kalktığımda iki maske ile her yeri su ile seyreltilmiş çamaşır suyu ile sildim Allaha şükür daha ne test yaptırdım ne pozitif oldum birde 1.5 2 aylık bebekle 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım bizde pozitif olan bendim eşim salonda uyudu ben yatak odasında o normal tuvaleti kullandı ben banyoyu 14 gün böyle yaptık banyoyu Bi kaç kez kullandı onda da eldivenle önce duşu falan çamaşır suyu ile sildi iyice sonra kullandı yemekleri bana hep plastik tabak kaşık ile getirdi karton bardak kullandım hep attım bu şekilde çok şükür ona da bulaşmadan atlatmış olduk 
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Evim 2+1 bı odası yatak odası bir odası giyinme biri salon eşime giyinme odasına yatak açtım orda kaldı o bizde kızımla odada yattık salonda zaman geçirdik eşimde o odada kapısı kapalı kaldı tek kullanımlık sular yemek tabklari vs kullandık poşet verdim akşama kadar onların içine attı atacaklarını maske eldivenle içeri girdim orayı süpürüp silip çıktım cami açtık sürekli havandirdik cok şükür atlattı
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Eşim salonda durdu kapı hep kapalıydı birbirimizi hiç görmedik. Yemeğini kapıya bıraktım sabah öğlen akşam meyvesini falan herşeyi kapıdan aldı, akşam olunca eldivenle bütün kirlilerini alıp makineye atıp direk yıkadım bekletmeden. Ben oğlumla oglumun odasında takıldım orda uyuduk yer yatagında orda günümüzü geçirdik genelde ortalıga oğlumu çıkarmadım ben çıkacaksam onu mama sandalyesine oturttum odasında şarkı açtım gittim işimi yaptım. Evet aynı banyoyu kullandık evde 1 banyo tuvalet var zaten. Eşim dışarı çıkarken maske eldiven taktı her çıkışında odasını havalandırıp kapısını kapadı banyodan çıkarken koydugum deterjanlar ile o temizleyip çıktı, arkasından 1 saat sonra falan ben girdim eldiven ve maske ile bide ben temizledim heryeri, zaten öyle temas etmedi heryere. Geçmiş olsun canım 
(324 puan) tarafından
Sağol canm size de geçmiş olsun tuvalet konusu sıkıntı bizde de
(25,194 puan) tarafından
Heryere dokunmasın öyle çıkarken temizlesin sonra sen gir temizle hiç bişey olmaz canım. Ben holdeki halıyı da kenara çekmiştim fayansa basıp geçiyordu en son odasına girince ven bastıgı yeri dahi siliyodum kafayı yemiştim valla :D
0 oy
tarafından
Tuvalet ortaktı onun dışında her tuvalete gırdıgınde camasır suyu dokerdık lysoll aldım heryere şıktım,yemegı kapıdan verdım maskesız hareket etmedim konuşmadık bıle şükür ben olmadım 
0 oy
tarafından

Ben pozitiftim eşim negatifti sadece ben salonda yattim yatak yaptı eşim kendisi yatak odasında birde lavaboya kullanmadik duslarda ayrıydı mutfakta kendisi genelde hazırlayıp bana verdi ama aynı odada oturduk maskeli olarak bol bol ballı karışım yapmıştık baharatlı onu icdim d vitamini ve c vitamini ictim kan sulandirici iğne yada ilaç mutlaka kullan yat yat dinlen 10 gun sonra hersey bitiyor:) 

(324 puan) tarafından
Canım pozitiften tam 10 gün sonra negatif mi oldu karantina 14 gün dediler ya ondan sordum
0 oy
(392 puan) tarafından
Bn hamileyken öyle olduk. Bulaşıkları toplu makineye attım ama çamaşır suyu sıktım içine. Tuvaletleri ayırdık. Ama banyo bir tane vardı. O banyo yapınca çamaşır suyu sıktırıyodum fıs fısla her yerine. 
0 oy
(668 puan) tarafından
Ayrı bi odada kaldı sadece lavaboya gitti plastik tabak bardakla yemek verdim o normal wc ye gitti ben banyodaki klozeti kullandım camsır suyuyla sürekli yıkadı wc yi bende kapı kollarını sildim eldiven taktı maske taktı 10 gun sonra uzaktan birlikte oturmaya başladık öyle geçti 
0 oy
(468 puan) tarafından
Bende covitken eşim 8 aylık bebeğim ve 6 yaşında oğlum vardı ve karantinamız 20 gün sürdü aynı odayı aynı yatağı aynı banyo tuvaleti kullandık temaslıydık çok şükür bulaşmadı onlara

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde isimsizonline1 (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
5 cevap 118 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 440 göst.
19 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,077 puan) tarafından soruldu

413,144 soru

12,438,473 cevap

45,900 kullanıcı

Kategoriler

...