0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu paylaş kazan ve bir önceki kaydetmeyi yaptım, toplamda şuan 300 den fazla kayıtlı koleksiyonum var, ama maalesef sırf para kazanmak için trendyol hesabı açıp bot gibi olan hesaplar yüzünden uğraşlarımız boşuna oluyor ve kuponlarımız yatmıyor. Aktif kullanıcı olmadığınızda hem kendiniz boşuna uğraşıyorsunuz hem de bizi boşuna uğraştırıyorsunuz. Vallahi oğlana birşeyler almayı planlıyordum ama bu yeni paylaş kazanda da aynı şey olabilirmiş, gitti bütün uğraşlar valla yatanlara da helal olsun nasıl denk getiriyorsunuz?

8 Cevaplar

0 oy
(45,019 puan) tarafından
Kız iki sefer üst üste vermediler banada öle bı bu sonuncusu verdiler diğer 13 kasimdaki verilmicekmi bakacaz 
tarafından
Ya haklılar aslında bir yandan hiç kullanmadan sırf para yatsın diye birşeye girişmek saçma ama keşke bize göre hareket etseler. Ben aktif trendyol kullanıcısıyım, hatta daha 3 gün önce yine sipariş verdim. Yatarsa tek 50 tl yatar, takipçiden ama artık ondan bile emin değilim valla hasta halimle uğraştım birde o kadar boşa emek
(45,019 puan) tarafından
Kaydedilmeyi o yüzden fazla yapiyom ben en baktığımda 128 di benim
tarafından
Kız benimki 25 olan 70 lerde, 50 olan 100 lerde zaten, fazla fazla yani ama işte bir tane bile olsa yatmıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay olmaz inşallah öyle bişey bende bebeğimin ihtiyaclarindan alcam
tarafından
Valla 25 lira yatmayınca diğerinin yatacağına olan inancım gitti
tarafından
Benim o yattı. İnşallah sizin diğer de yatar
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Benimde oyle ya bot hesaplar yüzünden yatmiyor yatanlara şaşırıyorum
tarafından
Bende öyle, nasıl yatıyor anlamıyorum hepimiz de birbirimizi takip ediyoruz halbuki
0 oy
tarafından
Ay evet ya benimki yatmadı sahte hesaplardan dolayı. Öyle bi aciklama yapıldı maalesef bana. Mesela ben bebek arabasında kullanmak istemiştim ama kozmetik bilmem ne kategorisinde alt limit sınırı varmış bide,o yüzden boşa gitti gerçekten 
tarafından
Bana da aynı şekilde bot hesap sahte hesap ve kapatılan hesap diye bir açıklama yapıldı, işte o yüzden sinir oldum boşuna uğraşmış oluyoruz, iki kere denedim daha da denemem zaten
tarafından
Ben de ilk kez denedim bidaha da yapmam aman napicam da ugrasicam
0 oy
tarafından
Bana da verilmedi 293 kaydetmem var benimkileri bot hesap yapmis guya o yuzden yatmadi bakalim araliktaki yatacak mi hic sanmiyorm 
tarafından
Aynen öyle canım benimde kaydedilmem çoktu, 25 tl olanı çoktu 70 kişi felan ama işte olmadı, bakalım bunda da 100 den fazla insan var ama benimde umudum yok
tarafından
293 ün hepsi mi bot hesap hey Allah'ım ya
tarafından
Sanırım bi kişi bile botsa yetiyor
tarafından
Ben de tam detayini bilmiyorum ama herhalde bi tane bile olsa iptal ediyolar ama bizim suçumuz ne
0 oy
(140,659 puan) tarafından
ben hic uhrasmiyom degmez
tarafından
Kız bende hep değmez diyordum ama burada kuponda yatanla aldıklarım diye postlar gördüğüm için deneyeyim dedim ama daha da uğraşmam bende
0 oy
(17,668 puan) tarafından
Bunun bot hesaplarla alakasi yok..ben aktif kullanıcı degilim sadece paylaş kazan olunca kullanirim ama bana şimdiye kadar sadece 1 kere yatmadı. Bu bot hesap olayı trendyolun bahanesidir. Eger öyle olsaydi burdan kimseye kupon yatmazdı 
tarafından
E sayım da fazla aktif de kullanıcıyım. Neye göre yatırıyorlar ki o zaman çok saçma
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Evet kimisi kupon için hesap açıyor boş yere bu yüzden mesela 50 kaydetme diyorsa 80.90 kaydedilmeyi tamamlamak lazım en azından 30.40 tane bot hesap çıksa yine 50 tamamlanır. 
tarafından
Kız benim 25 kişi Kaydetme olanda 70, 50 Kaydetme olanda 100 den fazla Kaydedilmem var. Sayı önemli değil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
22 Kasım 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.