Ahahahha benim kocam söylenmiyo ve kendi isteğiyle yapıyo bişey yaparsa ben yapma desemde yapıyo
Eve girince kıyafetlerini koridorda çıkarmaya başlar odaya kadar Ordan anla artık ne kadar yardımcı
2 hamileligimde de doğurana kadar böyleydi doğumdan sonra da 40 gün iyilesene kadar ama ben kıymet bilmeyenlerdenim
Benimki yatağın üstünde mandalinayı soyup yer kabuğunu yatağın üstüne bırakır yada şifonyer in üstündeki dantel in üstüne o kadar çöpe kadar gitmez
Bnmki yapar geçen 2 gün evi süpüremedim 3. Gün baktım benim adam almış süpürgeyi ev süpürüyo )) Yemekte salata ondan sorulur her zmn Gece kalkar oğlana bakar Bulaşık da yıkar arada bazen Bazı zmnlar kahvaltı hazırlar öyle uyandırır Oğlanın bezini değiştirir (kakalı bile olsa)
Benim kocam yapiyor bulasik falan yikayinca gelip beni itiyor bezi alip basliyor yikamaya bazen gece acikiyor gidip yemegi isitip hazirliyor sonra gelip benide zar zor götürüyor yiyoruz kalkip onlarida yikiyor sonra uyumaya gidiyoruz asiri anlayisli kocisim var cok sukur
1,495,691 soru
24,434,138 cevap
352,705 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın