Hayırlı sabahlar hanımlar dün sevk edildiği doktora göründüm kalbimde 3,2 büyüklüğünde delik olduğunu hatta post açmıştım basıl 3,2 olabilir dediler gerçekten o kadar büyükmüş doktorda şaşırdı sen nasıl bu zamana kadar fark etmedin dedi kan sol taraftan sag tarafa giderken daha sonra akcigere basınçlı bir şekilde kan gittiği için akciğer tansiyonumda olurmuş baya riskli bir hastalık herhan herşey olabilir doktor haftaya çarşamba günü gel anjiyo yapıcaz dedi çarşamba günü anjiyo olucak acaba damar tıkanıklığı varmı yok mu diye ona göre tedavi yöntemini bulacak doktorum çok naif ve ilgili bir insan TV lere çıkan bir doktormuş baya araştırdım babamı 3 ay önce anjiyo sonrası kaybettim
bebeğim var onun annesiz büyümesini istemiyorum tabi orasını Rabbım bilir Rabbım sonumuzu hayretsin biliyorum Rabbım dermansız dert vermez mücadele edicem içimi anlatacağım kimse yok annem hasta üzülmesin diye anlatmıyorum bir tek burası var ne olur benide duanıza alın doktorun bakışlarından anlarım bana çok üzüldü belli etmemeye çalıştı ama anladım durumum ciddi