0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından

Birkaç gündür idrar rengimde koyuluk var koyu sarı turuncu gibi özellikle sabah ilk kalkınca turuncu gibi neden böyle olur acaba ? 

38+6

11 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Susuzluktan ya da enfeksiyondan
(545 puan) tarafından
Suyu çok içerim aslında enfeksiyonu bilmiyorum ama başka belirti olmazmiydi enfeksiyon olsa
(292 puan) tarafından
Bunu sadece doktor bilebilir canım Baska belirtiler olabilir de olmayabilir de
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım enfeksiyon olabilir 
0 oy
(64 puan) tarafından
Genelde susuzluktan olur ama su da içiyomuşsn bilemedim.Yeni bi vitaminne başladıysan o da yapıyo olabilr
(545 puan) tarafından
13 haftalıktan sonra sürekli kullanıyorum zaten yeni bir ilaca başlamadım
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Bı tahlıl vermenızde fayda var vucut şişliği agrı sızı felanda varsa proteın kacagı olabılır son haftalar.Enfeksıyon varsa o da bebek ıcın tehlıkelı mutlaka gidin 
(545 puan) tarafından
Yok hiç ödemim yok ağrı sızı derken rutin bel kasik ağrısı oluyor oda doğumla alakalı doktor bebek aşağıda o yüzden dedi. Enfeksiyon bebekte ne gibi bir etki yapıyor hiç yaşamadım hamileyken
(9,921 puan) tarafından
Google amcaya sor canım.Aklımda kalmadı ama hamıleyken sıkıntılı oldugunu bılıyodum
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Kız bebek mi
(4,585 puan) tarafından
Son haftalarda oluyor öyle çünkü ondan kız bebeklerde benim de öyle  vitamin falan da kullanıyoruz ya
(545 puan) tarafından
Hadi ya sadece kız bebeklerde mi oluyor ilk gebeliğim erkekti hiç böyle bişey yaşamadım
(4,585 puan) tarafından
Kız bebeklerin son haftasında normalmiş canım benim ilk kızda da öyle olmuştu susuzlukta yapiyo tabi de sebebi buymuş bide sabah ilk idrar zaten normalde de köyü Oluyo bı derece beklediği için ama şimdi hormonların yoğunluğundan kaynaklı turuncu gibi bı tuhaf oluyo
(545 puan) tarafından
Bilmiyodum bunu canım peki sen yine de tahlil verdin mi
(4,585 puan) tarafından
Sürekli yapiyolar zaten canım bnim idrar yaparken yanma kaşıntı kıvamlı akıntın yoksa sıkıntın yoktur çatı muaynesi oldum geçen bı sıkıntı olsa doktor anlardı zaten gayet iyi durumdasın dedi doğumun gelmiş zaten 37den sonra Oluyo
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir.    
0 oy
tarafından
Ya benim hamilelik başından beri hep öyle canım 29 haftalık oldum bende hiç geçmedi suyu çok içiyorum enfeksiyon ileri derecede ama şu an azaldı sabah kalktığımda ilk idrarım çay renginde oluyor sonra ikinci üçüncü nasılsa normal rengine dönüyor 
(545 puan) tarafından
Benim başlarda böyle değildi nerdeyse 1 haftadır falan böyle önceden hiç dikkatimi çekmemişti yani
0 oy
(164,206 puan) tarafından
 enfeksiyondan olabilir veya suyu az tuketmekten
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Vücut pisliği atiyordur idrar yoluyla canım 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Susuzluktan olur  
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Az su içiyosun o yüzden
(545 puan) tarafından
Yok su baya tüketirim aslında az içmem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alininannesssi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.

Kategoriler

1,497,473 soru

24,461,104 cevap

354,607 kullanıcı