0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle sürekli kavga ediyoruz aldatıyor ama inkar ediyor yaptini arabasında boş prezervatif paketi buldum 1 ay falan önce gece eve gelmiyor çalışıyor hom ofis te nadir geliyor 2 tane çocuğum var biri 8 aylık diğeri ise 4 yaşında dün eve geldi boynunda o kadar emme izi varki boynu mosmor olmuş bildiğin bana diyor ki kazaktan oldu boşanmak istiyorum ben seni seviyorum diyor elimden geleni yaptım onun için ama artık dayanamıyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+3 oy
(15,063 puan) tarafından
Evet neyin aklını verelim canım. Boşan bitsin daha ne diyelim. Onca şeye rağmen o adamı çekme canına evlatlarına yazık 
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Butun suc senin canim kusura bakma hala o evde nasil kalabiliyorsun anlamiyorum 
(3,282 puan) tarafından
Aynen öyle cok haklısın
(19 puan) tarafından
Sırf cocuklatim için katlandim biliyor musun iki çocuk babasız kalmasın diye baskı vardı ama bugün tak etti ben niye yaşıyorum ki
(2,558 puan) tarafından
Gozunu sevim hala babami diyon ya kani bozuk ******** icin bide ben niye yasiyom diyon ya sana dicek lafim yok o adam gitsin milletle yatsin kalksin diye sen öl nasil bi dusunce bu
(19 puan) tarafından
Boynu gördüm ya gece geldi eve sabah gördüm ben fark ettim ofiste yatakta oldu diyor saka gibi ya ben aynı şeyi yapsam inanır mısın dedim cevap vermedi bak 4 yıldır evliyim inanır mısın kafamı kaldırıp bir erkeğe bile bakmadım
(2,558 puan) tarafından
Bence bacim git ananin babanin yanina al nafakani yasa gul gibi cok mutlu olki neyi kaybettigi seyi gorsun
0 oy
tarafından
Allah onu ıslah etsin sana da o çocuklara da kurban olsun inşallah 
(19 puan) tarafından
Amin iş işten geçecek
0 oy
(2,310 puan) tarafından

Yok artık ne diycemi bilemedim:O

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Bosanmak istiyorm demiş adam canim

Güzelce konuşun defolup gitsin sen evinde otur nafakasini ödesin
(14,413 puan) tarafından
Onu kendi biliyo kimin yaptığıni
Karim yaptı dese napacan
Baska kanıt bul mesaj olur ses kaydı
(19 puan) tarafından
Telefonunu falan asla vermiyor
(14,413 puan) tarafından
O zaman tatlım herkesi eve topla yediği naneleri tek tek anlat istemiyorum de en azından şahitlerin olur
(19 puan) tarafından
Tamam abla dua et bana
(14,413 puan) tarafından
Ettim kuzum okuduğumda zaten
Güçlü ol :-))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,983 soru

24,394,349 cevap

349,586 kullanıcı

...