0 oy
308 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlar aksamdan pogaca hamuru yogurup buzdolabina koydum bugun cikarip yapmak icin ama 2 tepsi yapabildim oglum durmuyo birakmak zorunda kaldim tekrar buzdolabina koydum aksam esim geldikten sonra yapsam hamur eksir mi sonucta 24 saat falan beklemis olacak

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım ben en fazla 50 dakika bekletirim
tarafından
Aksamdan sabaha beklettim canm gayet guzel oldu da bu sefer fazla beklemiş oluyo
tarafından
Aynen canım mayaliysa ekşir
-Reklam-
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Bir şey olmuyor yap tadı aynı oluyor :) kayınvalidem artan hamuru buzluğa atıyor. Kullanacağı zaman çıkarıyor onun bile tadı değişmiyor. Ben de görünce şok olmuştum ama oluyor :)
tarafından
Buzluga atmayi da dusundum ama bi daha cikarip ugrasamam bugun yaptim yaptim :D
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Buzluğa atıp kullanan duydum bacım demekki Oluyo kendim denemedim de
tarafından
Buzluga da atmayi dusundum ama bugun yapiyim aradan ciksin diyorum
(4,757 puan) tarafından
Sicagiyla gider o boşver olmazsa da baktım olmadı bı daha yapmazsın bacım en kotu kabarmaz yani ne olabilir ekşime yapmaz o hava serin zaten
tarafından
Aynen oyle canm denerim olmazsa bi daha yapmam tesekkur ederim
(4,757 puan) tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun:)
0 oy
(660 puan) tarafından
Geceden yapıp. Mayalayıp sonra buzdolabında koyuyorum. Sabahta şekil verip pişiriyorum hiç bişey olmuyor
tarafından
Oyle ben de yaptim canm sabah sicacik bi sekilde yemistik ama o zaman esim evdeydi o cocuga bakmisti ben pogacayi yapmistim simdi elim hamurda cocuk surekli biseyler istiyo mizmizlaniyo en sonunda biraktim. Aksamdan yogurmustum bu aksama kadar beklicek eksir mi acaba
(660 puan) tarafından
Dolapta ekşimez canım. Zaten bşka da seçenek yok. Koy dolaba bişey olmazsa yaparsın. Ekşimşşsede yapacak bişey yok
0 oy
(426 puan) tarafından
Hiç bir şey olmuyor canım işim olunca bende öyle yapıyorum
tarafından
Bu kadar uzun beklettin mi canm
(426 puan) tarafından
Akşamdan yapıyorum hamuru 1 gün bekletiyorum bı sıkıntı yaşamadım kolaylık hatta
tarafından
Yaa tamam canm cok tesekkurler
0 oy
(187,075 puan) tarafından
1 saate kabariir bacim
tarafından
Kabardi kiz 2 tepsisini yaptim da kalan hamuru buzdolabina attim oglum durmayinca
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Valla onu bilmem de bı anımız geldi aklıma teyzem yurt dışından geldi çoluk çocuk poğaça hamuru yogurmus cokfazla yarısını yapmış onunda dolabı bozuk diye bizim dolaba getirdi dondurucu kismina koydu aksamasa düğüne gittik bı baksak ki poğaça kabarmış dolabın kapağını açmış aşağı doğru inmiş :D

tarafından
Ayy deme kiz ciddi misin ☺
(4,848 puan) tarafından
Valllaaa birde teyzemin yaptığı hatayı anam ablam ve ben temizledik :D
tarafından
Kötü olmus ya ama anlatip anlatip gulersiniz :D
(4,848 puan) tarafından
Konuşmuyorum kendisiyle :D
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Tadına bise olmaz bende bekletiyorum börek hamurunu da bekletiyorum az az yapıp kalanı geri dolaba atıyorum taze yemek istediğim zaman 
tarafından
Sagol canm ben de attim bakalim insallah guzel olur
0 oy
tarafından
Hvaa soğuk aslında bişey olmaz bende her zaman yapıyorum öyle sanmıyorum hamur eksidikce güzel oluyor :D
tarafından
Ben de attim artik insallah guzel olur :D

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 759 göst.
4 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,642 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 393 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Helinnn (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,693 soru

24,634,610 cevap

365,346 kullanıcı

...