0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından
Ben adet olmadim dün 3.gunumdu doktor bana kan ver yarın gel dedi bende öyle yaptım sonra bugün gittim kardeşimle bebegim de kardesimin kucagindaydi kadın demiski gözü açığa bak hemen girdi içeri kardeşimde demisti onu doktor çağırdı ve bebeği var gormuyomusunuz kadında demiski benimkide var mama saati geçiyor evde bide oturdugu yerden konuşuyo ben 5 dk bekledim ayakta neyse girdim doktor dediki adet sökücü yazdım sana yanında çalışanı dediki biz sana dün yazdık zatn neden geldin dedi bende dedimki doktor çağırdı beni oda ters ters baktı beni dövecekti nerdeys bende çıktım ordan ayuzbirden kizima oyuncak bebek arabası almistim 20 tl ye kirik cıktı goturdum bana diyoki bu kirik olamaz tekerliği eve goturunce posetinden cikardim yere düştü dedim bizden değildir o dedi yukarı cıktı geldi almazdik ama buseferlkk alıyoruz dedi paramla rezil oldum resmen aldım paramı ciktkm kizima kazak aldim

3 Cevaplar

0 oy
(5,245 puan) tarafından
Valla canim insanlarin hepsi bir tuhaf olmus kimsenin kimseye minneti kalmamis bende bir disari cikiyorum onlara uysam en az 10 kisiyle kavga eder donerim herkez birbirine satasma modunda onceden bir meslek adabi bir satici adabi vardi simdi kimsede hosgoru guleryuz yok valla
(118 puan) tarafından
20 liralik şey icin gitmezdim ama bebek bakmak kolaymi alınmıyor bisey kırık şeyi satıp bizden değil diyo hasta kafa
(5,245 puan) tarafından
Canim birak 20 lirayi 5 liranin pesine dusecek haldeyiz suanda hakkini aramazsan kakaladik diye sevinirler bile
(118 puan) tarafından
Evlâdım icin soke soke alırım ben merak etme :D
(5,245 puan) tarafından
Helal sana
-Reklam-
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Herkesin psikolojisi bozuk kimse normal değil artık geçim derdi çocuk derdi eş derdi artık insanların tahammülü yok hiç birşeye 
0 oy
tarafından
Almama lüksü yok müşteriyi öyle rencide edemez müşterinin beyanı geçerlidir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 269 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Suskun kiz (72 puan) tarafından soruldu

411,604 soru

12,391,055 cevap

43,794 kullanıcı

Kategoriler

...