+1 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Taraflarin bekarken ki hayatlarini incelenir mi? Mesela baba gayr-ı ahlaki işler yapti ne bileyim otellerde kadinlarla düşüp kalkti ama bekarken yapti evliyken degil mahkeme çocuklari buna gore mi anneye yada babaya verir? Yoksa evlendikten sonraki hayatami bakilir?

7 Cevaplar

+1 oy
(659 puan) tarafından
Bekarkenki hayat ne hakimi ne eşleri ilgilendirmezki
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evlendikten sonraki hayata tabikide bir hatadır yapmış olabilir
0 oy
(366 puan) tarafından
Gençliğinde oynamadık toy olmaz o yüzden zannetmiyorum mahkemeye yansıyacağını evlilik süresince olan ne varsa onlar yansır ama .
0 oy
tarafından
Velayet davasında tabiki incelenir canım şöyle Baba'nın yada annenin yüz kızartıcı suçu varmı bunu karşı taraf belirtirse ve piskolojik sorunlar tedavi vs oldumu diye ama önce karşı taraf belirtirse dilekçeye yazarsa inceleme yapılır ben şuan boşanma aşamasındayim boyle birseyim yok ama çok zorlu bir süreç. Bu yüzden piskologa gitmek istedim avukatima sorduğumda bunu kullanır eğer velayeti isterse dedi
(8 puan) tarafından
Çocuğunuz kac yasinda? Kaç tane evladiniz var?
tarafından
5 aylık 1 tane nedenki
(8 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun .
0 oy
(366 puan) tarafından
Gençliğinde oynamadık toy olmaz o yüzden zannetmiyorum mahkemeye yansıyacağını evlilik süresince olan ne varsa onlar yansır ama .
0 oy
(801 puan) tarafından
Onlarin işi evlilik sonrasi. Öncesini ilgilendirmez
0 oy
tarafından
Sizin bakabilme gücünüze cocuklarinizin yaşına bakiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
10 cevap 717 göst.
9 Nisan 2022 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 461 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin mamasi (9,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,523 soru

12,193,150 cevap

36,725 kullanıcı

...