0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Kizlar 7 kere ameliyat oldum ilk ameliyatım ufak böbrek taşı ameliyatiydi doktor hatası ile idrar torbam delindiği için bu kadar ameliyat oldum idrar bobregin yanında torba oluşturmuştu onu boşaltma derken bu sefer böbrek genişlemesi ondan sonra kanal darlığı falan filan derken 7 defa ameliyat oldum en son açık ameliyat oldum 2 sene stent takıldı o 2 senede hamileydim dogum yaptim derken Nisan ayında stentim alındı o günden sonra kanlı idrar yapmaya başladım umursamadım bu zamana kadar çünkü çok başıma gelmişti bu durum ramazan ayında doktoruma görüştük sol böbreğimde tekrar tas oluştuğunu alınmazsa böbreğe zarar vereceğini söyledi ama ben gitmedim oğlum küçüktü korktum sanki bugün esime söyledim ve bana çok kızdı bu zamana kadar niye söylemedin diye doktora gidelim dedi ama çocuğum olduktan sonra kendimi hiç düşünmedim.. annelik böyle biseymis..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annelik boyle bisey de Allah korusun daha beter bisi olup evladini kucagina alamiycak hale gelsen bu durumdan dahami iyi sagligina bakicaksinki evladini yanliz birakmayasin hata etmissin
(415 puan) tarafından
Aynen oyle Haklısın bıktım artık ameliyathanelerden oğlumdan asla ayrı uyuyamıyorum :(
tarafından
Rabbim sifa versin insallah dava actinizmi doktora peki
(415 puan) tarafından
Amin insallah yok açmadık üstü hemen örtüldü doktorlar tanıyorlardi birbirlerini kabullenmediler bile
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Ayni annem gibi annemde bobrek tasi aldirdi sirttan delik le kapali amelkyatala ipler dustu yara kapanmadi su akiyodu ordan kapanir dedik sknra sirti yara döktu tahlil aldilar akan su degil idrarmis 3 ay hastane yattik 6 dan fazla ameliyat en son 3 kez acik ameliyat yaptilar bir hata yzunden 1 gun yogum bakimda dahi kaldi kucuk bir tas ameliyati mah fetti bizi simdi tas degilde kist varmis baklm ne olck 
(415 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallah bende cok cektim çocukluğumdan beri hayla da cekiyorum
0 oy
(929 puan) tarafından
Allah sana şifa versin inşallah canım 
(415 puan) tarafından
Insallah Allah razi olsun canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulervam03 (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
0 oy
15 cevap 777 göst.
27 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,702 soru

24,418,331 cevap

351,406 kullanıcı