0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 5 aylık 6.ay yani ek gıda için bebek konsepti yapmak istiyorum Google'dan baktım bisuru var ama hep aynı şeyler sizin yaptiginiz yada yapacağınız fikirler yada foto varmı iki yaşında kızım var ona hiç böyle seyler yapamadım merak ediyordum bunda biseyler yapmak istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,336 puan) tarafından
Ay bende yapmak istiyorum ama mercimek pirinc dökmek hic bana göre degil sade biseyler yapıcam sanirim bende 2 oglumda yapmadim kizima yapiyorum yeni trende ayak uyduruyoruz :D
tarafından
Aynen bı bakinayim dedim her taraf mercimek :D :D ben dokemem o şekilde de ne yapıcam kararsızım :))) böyle farklı biseyler istiyorum :)
(1,336 puan) tarafından
Benim eltim cocugun kafasina leğen takmiş eline kepçe cok güldüm :D illa yiyecekli olması gerekmiyo ya fikir veren olur belki bende takip edeyim postu  :) ❤
tarafından
Et lazım olur :)) leğen geçirme fikrinde hoşuma gitti bende kafasına süzek mi geçirsem acaba biseyler yapabilirsem gelip buraya fotosunu koyucam ama şuan oturamiyor tek başına inşallah o zamana kadar oturabilir :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bu konuyu hiç sevmiyorum ama bu hoşuma gitmişti basit ve tatlı.

image

tarafından
İki yaşında kızım var bende ondayken ne gerek var diyodum böyle gordukce ozenmeye başladım benim kızımın neyi eksik yapıyım dedim :)) tencereye koyma fikri hoşuma gitti ekliyim :))
tarafından
Konsept çekimini sevmiyorum. Doğduğunda hastanede yapıldı. Geri kalanı doğal halleriyle çekiyorum kartlarımız var internetten almıştım. Kartı yanına koyup çekiyorum. :)
tarafından
Ben hiç yapamadim doğum çekimi ve.seyler ek gıdaya merak saldım bu aralar :))
0 oy
(481 puan) tarafından
Karışık meyve ve sebzelerle 6 yazmıştım sadece çok sadeydi yani 
0 oy
tarafından

Ytde paylaşmıştım dur link atim 

tarafından
Güzel anılar biriktirmişsin izledim hepsini gelinliğine bile koymuşsun :))) abone olayım bende o zaman nasıl girebilirmki youtubedaki profiline
tarafından
Teşekkür ederim canım :) ❤️ her ay zorladı beni ama sonu güzel oldu :) linkim bu kuzum sevinirim abone olursan :) https://youtube.com/c/%C5%9EahinAilesi34
tarafından
Şahin ailesi :)))
tarafından
Evet canım :))
0 oy
(4,099 puan) tarafından

Ben böyle yapmıştım canm

image

tarafından
:D :D eline oyuncak veriyorum desteksiz oturtmaya çalışıyorum oyuncakla birlikte yana doğru devriliyor çok komik oluyor puhahahaha :))) :D
(4,099 puan) tarafından
Bol bol videosunu çek ya çk güzl anılar onlr
tarafından
Yalnız bırakmıyomki ben teli elime alana kadar devriliyor :D :D
(4,099 puan) tarafından
Kıyamam ya :)
tarafından
:D :D :D

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 45 göst.
+1 oy