0 oy
818 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne okur bana fikir verin aklımı yetircem bu gidişler eşim olcak adam  ufak bı tarismamis olsa bile benle konuşmak küser günlerce  konuşmaz bense peşinden giderim yavvaririm  böylede yapınca kendimi çok değersiz işe yaramaz hissediyorum çok daraliyorum adam  yüzüme bakmıyor  kinusturmuyor cvp vermiyor bende  tam tarsinu yapıyorum neden bu kadar gorursucum neden kendimi bu kadar değersiz hissediyorum benle konuşmasa sanki ölçem kimse yok gibi hissediyorum neden boyleyimm

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Huy o bazıları kin tutar bazıları tutamaz mesela bende asla tutamıyorum bu senı ***** yapmaz 
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kendine kötü sözler etme canım biraz sakin kal sessiz kal herşey olacağına varır 
0 oy
tarafından
Ayyy çok çocukça hareket yapıyor eşin yaa o ne öyle 
tarafından
Bilmem ben hiç görmedim kız
tarafından
Ben gordum dun sen sen sandim baktim yeni
tarafından
Hade yaa ben hiç denk gelmedim kuzum mihrimm
0 oy
tarafından
Nie kendine hakaret ediyosn , bu kişilik meselesi karakter canm 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bence sende sorun yok eşinde var biz ne kadar kavga da etsek tartışsakda 15 dk sonra tekrar eski halimize geliyoruz 
0 oy
(12,338 puan) tarafından
Bugüne kadar aldığın akıllı bir Ordu kurulurdu Mihriban. Gerçekten dediğin gibisin... Seni istemeyen hor gören bir insanla daha ne kadar evli kalacaksın
tarafından
Mihriban degilmi bu bnde nerden tanıdım diyorum gerçekten kendi kendini düşürüyor gözden o adama hala kocam diyebiliyor yazık
(12,338 puan) tarafından
Evet o adam yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek duruma gelmiş gencecik güzelim kız kendini boşuna heba ediyor o adamın peşinden. Adamın yapmadıgi demedigi kalmadı neyi bekliyo bilmiyorum
tarafından
Yazık gerçekten kinamiyorum ama bukdr i da olmaz kadınsın sen kadın bırak o peşinden gelsin gelmiyorsa zaten bitmiş demektir neyi uzatıyorsun
0 oy
tarafından
Gerizekali demeyelim de fazlasiyla deger veriyosun diyelim. Simdi bacim erkek milletinin g.tunu bu kadar kaldirmayacaksin ozur dilemek kotu bisey degil erdemliktir ama hakliysan burnun yere dusse almayacaksin gunlerce degil isterse aylarca konusmasin benim gonlumu almadan hayatta tek kelime etmem oyle de inat bir insanimdir. Bizde de tam tersi esim hic küs kalamaz barismak icin cabalar surekli. Seninle konusmuyo mu sen yine yemegini yap sofrasini kur ama konusma konusmak icin de cabalama yemegini yiyip odaya mi gidiyo sakın pesinden gitme ac tv yi izle telefonla arkadaslarinla veya ailenle konus mutsuz sakın gozukme hep gul kahkaha at adamin kafasina dank edecek hayirdir bu daha dune kadar boyleydi simdi ne oldu diyecek bu sefer o senin pesinden gelecek emin ol ama bunu yap kendin icin yap yani
0 oy
(684 puan) tarafından
Eşin iyice alışmış senin adım atmana kendini bişey sanıyor narşişt bir kişiliği var sanırım. Sana tavsiyem kendine başka bir meşgale bul biraz geri çekil Bi kendine gelsin ne oluyo desin. Kendine hakaret etme önce sen kendine değer ver kendini sev eşinin ilgisine muhtaç bırakma kendini sensiz de yaşayabilirim   sinyalini alttan alttan ver. 
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende keşke benimle küsse diyorum tartışınca yapışıyor o sinirle bir daha kavga ediyoruz beni kendi halime bırak diyorum belki ben gelirim yanına sakinleşim diyorum ona bile izin vermiyor kavganın üstüne peşimden dolanıyor barışalım diye barışıyoruz kocamı çok seviyorum ama bazen bu huyu beni boğuyor canım sana tavsiyem küsüyorsa 5 gün konuşmuyırsa sende 10 gün konuşma böyle alıştırma bizim aile dostumuz var kadın 55 adam 67 yaşında halen senin durumun gibi onlarda da durum vardı kadın yıpranıyırdu ben kadını gaza getirdim böyle yap şöyle yap diye diye şimdi öz güven geldi kadına  takmıyor takmayınca da adam çıldırıyor 
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Çünku eşin sana iatedigin sevgiyi vermiyo ve bi tartismada böyle küsünce en azından tek konussa bile yeter diyosun

Gurulu ol madem o sana öyle davraniyo çocuk gibi küsüyo hiç bi sekilde karsilik verme kendini bi halt sanmasin afedersin ama g.ötunu çok kaldirmissin eşinin o yüzden nasil olsa bana yalvaracak rahatligina sahip.

Başka seylerle mesgul ol istikrarli davran gelip sana yalvarana kadar barisma konusma
tarafından
Keşke  başara bilse ama yapamıyorum hemen konusyorum
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Seviyorsun ondan. 
tarafından
Bazen keşke sevmeseydim diyorum
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Canım sen kendi hatani kendin demişsin zaten bir sorun olursa hakliysan bırak onun gelmesine izin ver 
0 oy
tarafından
Cnm bak bu dunyada umursamayanlar kazanir umursamayanlarinin peşinddn koşanlarin kiymeti olmuyo
0 oy
tarafından
Salla gitsin 
0 oy
tarafından
Aynı psikolojik baskiyi sen de ona uygula mesela o yokmuş gibi davran
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kız dayan sen de biraz,konuşma bakalım

Sen arkasinda gezdiğin için uzatıyo hoşuna gidiyo yani

Sık dişini bi dene tatlım
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bende asla kin tutamam herseferinde bu sefer ben gitmicem o gelse de affetmicem diyorum ama öyle olmuyor ben onun gönlünü zor aliyorum o benim gönlümü şıp diye aliyor ama bu mallik değildir eger aranizda ki iliski saglikliysa kimin geldiği kimin gittigi önemli degil 
0 oy
tarafından
Bir gün sen aynısı yap sen adım attigin için adim atcagni biliyor ve bekliyor biraz iradeni koru ve adım atma hakliysan 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Ayy çok kötü huyu var eşinin ama elinde deildir mesela ben kızarım o gelir gönlümü alır elimde değil konuşamıyorum nedense
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kim sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davran 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,820 soru

24,391,916 cevap

349,361 kullanıcı

...