+1 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (492 puan) tarafından
Kızlar kızım 17 aylık akşam yemeği hiç bişey yemedi biraz önce bir dilim kek yedi yarım çay bardağı da süt içti sizce bununla doyar mi başka bisy yemek istemedi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyuyacak mi yoksa daha var mı yatmasına 
(492 puan) tarafından
Bir saate kadar anca uyur
tarafından
Acıkır yine bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doyar bence ınanın çocuklar doymasa durmazlar tabı yararlı şeyler yesın ıstıyoruz ama her zaman olmuyor doktorum demıstı mıdelerı yumrukları kadar oyle düşün bak yumruguna  bır dılım  kek daha büyüktür sadece tavsıyem katı ıle sıvı seylerı aralarına zaman koyarak ver mıde katıyla sıvıyı ayıramıyor bu da zamanla mıde sorununa yol açıyor 
(492 puan) tarafından
Çok haklısın tabiki bnde sağlıklı şeyler yesin istiyorum her anne gibi keki de zaten kendim yaptım ama saat 5 te yedi en son yemeği o saatten bu saate ağzına lokma koymadı işte biraz önce bir dilim kek yedi o kadar
0 oy
(11,684 puan) tarafından
Benim kızımda yemiyor 17 aylık şükür  u aya kadar geldik sağlıklıysa hasta olmuyorsa sıkıntı yok aç olsa durmaz 
(492 puan) tarafından
Sağlığı yerinde çok şükür ama vitaminli şeyler yemediği içinde çok çabuk hasta oluyor
(11,684 puan) tarafından
Benimki de öyle her ay hasta oluyoruz endokrinoloji ye gidicez bu ay
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Doyar ki neden doymasın bir dilim kek 17 aylık çocuk için gayet iyi sütte içmiş hem...
0 oy
(388 puan) tarafından
Benim kizim da 17 aylik cani istemiyosa bisey yediremiyorum,bazen kraker,kek gibi seyler yedigi icin yemek versem de yemiyo bende zorlamiyorum fazla doymasa bi sekilde belli ediyo cunku
(492 puan) tarafından
Benimki genelde emiyor ek gıda çok az yiyor koskocaman oldu sadece emmeyle ne kadar doyabilirki zaten
0 oy
tarafından
Ay annelik dün bende az yedi diye üzüldüm doymaz ama süt falan vermeye çalış uyumadan
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Hergün mu boyle, sadece bugune ozel bir durum mu? Bazen biz buyuklerin bile canı yenek yemek istemiyor, 1 günle birsey olmaz ama heo ayniysa sikinti yaratir.
(492 puan) tarafından
Bazen yiyor bazen yemiyor bnde şaştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy