Kesinlikle demiyceksinn, ben eşimle 1 buçuk yıldır evliyim, 5yıldırda beraberim. Daha 1 kere kıskanıyorum seni demişliğim yoktur, göstermemde söylememde. O devamlı der. Ben kim bakacak sana başka seni başına bela alçak Allah aşkına falan derim hep;) bana özelsin de derim ama çok çok nadir yani, her zaman denmez:) erkek milleti evlenir bey olur, kendini büyük görmeye zaten başlar, sen fazla yüceltmedikçe orta halde kalır zararı olmaz. Bide üstüne baba olursa temelli kendini erkek görür, hakim sanar, hem eve hem kadınına hem çocuğuna. O yüzden sınırda tutmak gerekir, ahh canımm dediğinde sen kimsin ben daha üstünümü de göstermek gerekir erkeğe:) her erkek aynıdır. Ana kuzusu onlar, erkek çocuğu büyüdüğü için kız çocuğu gibi kucağa alınıp övülüp sevilmez. Ama evlenince erkek çocukluğuna döner, böyle ilgiyi çocukken görmüş olur. O yüzden şımarmaya başlar anladın mı yani;) ben devamlı güler yüzlü olurum eşime şakalaşırm, gider sırnaşırmda cilvede yaparm, ama her gün değil, bazen keyfim olmaz o gelir gönül etmeye çalışır. Gidip annemlerde kalıyorum bazen bi kaç gün mesela, özlüyom ben seni diyo dayanamıyo çıkıyo geliyo bazen, sesimi duyamasa bile mesaj atar sorar nerdesin gülüm, yavru napıyon der, seherim çok özledm ben seni der çok şükür bunları zamanla işledim. Kendi annesi bile şaşıyo hallerine oğlunun yani maşallah;)