0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar merhaba kardeşim üniversite okuyor evde tek başına kalıyor Apartmanında en üst kata çıkmış bugün Asansörden inince dua okuyan bir adam görmüş Arapça bşeyler söylemiş ama tam ne dediği anlaşılmıyor Muş korkmuş Neyse adam asansörle aşağı inmiş kardeşim de dairelere bakmış 2 tane yan yana İkisinde de kapıya asılı a4 kapıdında  Arapça bir şeyler yazıyormuş   asmışlar kapıların üstüne sizce ne yazıyor olabilir kardeşim fotoğrafını çekmemiş ne olduğunu da çok anlamamış çok korkmuş

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkan girmsn yaz be. Gece gece...
(801 puan) tarafından
Korkacak ne var adamin asansöre binmesi mi:D arapça yazilar mi:D tabi hamileysen başka☺️
(2,323 puan) tarafından
:D sjsjsjjs
tarafından
Dua okuyan adam kısmından sonrasını okuyamadım. İçim ürperdi... hamile değilim. Normalde korkmam ama bu tuhaf hissettirdi...
(801 puan) tarafından
Sen öyle hissetmissin:) Dua eden adamdan korkmamak için dua oku☺️
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Belki suriyelidir not bırakmıstir
(263 puan) tarafından
Ne yazabikir ki
0 oy
(801 puan) tarafından
Suriyeli dir dua falan asmiştir kapiya 
(263 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Binada Suriyeli falan olabilir.mi canım belki gürültü oluyordur uyarmak için belki Türkçe yazmayı bilmiyordur hani arapça kapilarina bir şeyler yazmışlardır ne bilim hani  her arapça yazıya kötü bakılmaz korkulacak bir şey olsa böyle.ulu orta asılmaz
(263 puan) tarafından
Olabilir a ma tanımıyor zaten kmseyi
0 oy
(434 puan) tarafından
Benım komsum da evre girerken okunucak dua asmış kapıya belkı oyle bırsey dır içini ferah tutsun
(263 puan) tarafından
Söyledim canım inşallah
0 oy
(7,116 puan) tarafından

Korkan girmesin yaz canım. Malum burada ki kişilerin çoğu çit kirildim :)  Suriyeli bir pazarlamaci falan olabilir mi acaba

(263 puan) tarafından
Düşünemedim
(7,116 puan) tarafından
Olur öyle boşver.
0 oy
(272 puan) tarafından
Adam muhtemelen araptir kapıda da dua falan yazıyor olabilir canım :) 
(263 puan) tarafından
Bizde w bunu düşünmek wk istiyoruz
0 oy
tarafından
Çoğu suriyeli vs yazmış ne alaka ki acaba benim evimin kapısında da eve giris duası yazar arapça bir şekilde gayet normal şeyler bunlar 
(263 puan) tarafından
Bi kağıda el yazısyla yazılması biraz tuhaf
tarafından
Benimde öyle a4 kağıdına kendim yazdım arapça hocasiyim ve yazabiliyorum ve yazdım astım bana tuhaf gelmedi açıkçası hem içeri tarafta hemde evin iç tarafında farklı dualar var bence o da öyle bir şeydir
(263 puan) tarafından
İçim rahatladı sagolun
0 oy
tarafından
Çok komik dua okuyan bir adamdan neden korkmuş farklı bir dil konuşsaydi yine korkacak miydi islanafobinin değişik versiyonu Allah'tan Kuran dan bu kadar korkmayın öcü değiller 
(263 puan) tarafından
Ya sen ne saçmalıyorsun Allah tan tabi ki korkucaz ayrıca sen kaç hoca gördün kendi kendine sesli bişeyler okuyan birini görünce yada sesiz okuması gerek dimi dua sessiz okunursessiz yapılır mevlğtte camide değilsen
(263 puan) tarafından
Ayrıca öcü değiller ne demek öcü nedir yaa yaş kaç senin islamfobisi ilk defa duyuyorum insanın neye ihtiyacı vadsa onu konusur onu bilirmiş derler
0 oy
tarafından
Haha her arapça yazıdan korkmayın be)) o dairede araplar yaşıyor belki zile basmayın falan yazmışlardır sdfsds
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Duadır canım 
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Ay Allah'ım. Ne olabilir ki alenen. Korkulacak bir durum değil bence. Fotoğraf çeksin de çevirelim sana
0 oy
tarafından
Töbe töbe      
0 oy
(14,897 puan) tarafından
Sahte hoca da olabilir kız işletme gibi düşün evi yapmıştır 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 539 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 566 göst.