0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,109 puan) tarafından
27 aylık oğlum boğazında balgamdan dolayı öksürük vardı dün akşam ayağının altına zeytinyagi ve sarımsak sürdüm akşam çorap giydirirken ayağının altında kirmizi lekeler vardi. Vücudunda başka bir yerde yok. Ateş vs. Yok acaba el ayak haftaligi başlangıcı mi yoksa alerji mi yaptı. Bir de sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldu arada bezini gösterip acıyor diyor. Yarin doktora goturcem.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarımsak alerjı yapmıstır , yakmıstır ayagınn altını. Baska bı yerınde yoksa mujtrmelen sarımsak yuzunden
(3,109 puan) tarafından
Hayir yok teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
Canım el ayak hastaliginda 3 4 gün ateş oluyor  ateş kesilip vucuda döküntü yapiyo göğüs sırt hariç heryeri kabariyo sulu sulu benim oğlan oyle oldu çok pis bi hastalık yavrum yazın geçirdi hala grip o hastalık yuzunden
(3,109 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun
(5,047 puan) tarafından
Ayy benim oglanda oldu bu yaz maf oldu cocugum ağzının içi bile yara olmuştu göğsü sırtı haric kötü olmustu bir de cok yuksek ates kac gun sürdu :(İnsallah bu hastalik deildir cnm
(93 puan) tarafından
Dördüncü günü ateş kesildi canım ama ne yaptiysak dusuremedik en son kendi kesildi ondan sonra dediğin gibi ağızda dudaklarda eller bacaklar parmak uçları çok kötü oldu çok su topladı grip oldu ve onu hala atlatamadi
(5,047 puan) tarafından
Biz antibiyorik enfeksiyon ve ate suruplari yazmisti doktor bir hafta kullandim attim oyuzden grib olmadi sukur ama cocugum 1 hafta bisi koymadi agzina aciyor diye şükür hepsi gecti simdi iyiyiz cnm gecmis olsun sizede ❤
(93 puan) tarafından
Teşekkür ederim biraz geç  oldu kusura bakma canim ben ilac verilmiyo diye biliyorum kardeşimin çocuğundan gecti benimkinede o götürüp gösterdi ilacı falan yok demiş kaşıntı olur diye krem yazmış bende goturmedim ama yavrumu mahvetti o pis hastalik
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Sarımsakdan kaynaklı birşey bence
(3,109 puan) tarafından
Insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.

Kategoriler

1,447,033 soru

23,770,614 cevap

315,938 kullanıcı

...