0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Öyle sinirliyim ki dünden beri gebe kalmadan önce özelde tedavi oldum gebe kalınca iki kere daha özele gidip devlete gitmeye başladım doğal olarak onlarda ilk gittiğim için kan idrar aldılar haftaya gel hem sonuçlarına baktır hemde ikili tarama yaptır dedi idrarda bakteri var enfeksiyon bölümüne git dedi randevu pazartesi vardı sonra iki taramada pazartesi çıkacaktı evimiz 1 saat uzaklıkta eşim ise diyor annemde hastanenin orada oturuyor sen orda kal bir kaç günde annende kalırsın dedi eşim akşam eve geldik kaynanamla oturuyorum sordu aynen böyle anlattım diyor niye sürekli gidiyorsunuz çocukta sorun var kesin böyle diyince çıldırdım ben herkese yapılıyor diyorum laf anlamıyor kaynanada olsa yerini bilsin gece yarisi tuvalette kalktım orda bile sinirli gitmişim yani sacmaliyor ya kendi evde doğurmuş benide öyle saniyor ben eskilerde yaşamıyorum o şimdi ki zmanda yaşıyor yazarken bile sinirli liyim 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır yani istersem gunluk giderim kimi ilgilendirirki.  Valla benim kaynanamda kötü kötü derim ama bir gün de hastanemize karışacak kadar olmadi
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ay bu eskilerin bizim zamanımızda demesi yok mu sinir oluyorum. Tamam sizin zamanınızda evde doğuruyordunuz aferin size çok büyük başarı bizim zamanımızda da böyle işte. 
0 oy
tarafından
Benimki ozele gidiyorum diye bile laf ediyodu aman salla ya eskiden eşler boyle deger vermezmis bize deger verilince ozellikle kendi ogullari olunca cekemiyolar hatta ben ilk 4 ay afedersin cok kustum oyle kotuydum ki isten cikmak zorunda kaldim(normalde doguma kadar calismayi planliyodum) ama dayanamadm ona bile ogluma naz yapiyosn bize gelen tembel oluyo isten cikiyo dedi halbuki kendisi bir gun bile calismamis ben yillarca calistim tembel kim acaba ama onunla s.idik yaristiracak degilim istedigini soylesin ben kendimi biliyorum o yuzden umrumda degil
(72 puan) tarafından
Valla sanki ben bilerek durduk yere gidiyorum
0 oy
tarafından
İşte o yuzden anne ve bebek ölümleri fazlaymış bize anlatıyorlar mesela bizim nenelerimizin hep 2 şer 3 er çocuğu ölmüş hem o mu çekiyor hastane zahmetine oraya gidince ne zararı var boşver hiç nefesini yorma
0 oy
(14,832 puan) tarafından
Var böyle kafalar 
0 oy
tarafından
Onaneymiş ya iyice delirdi bu kaynanalar 
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Hamilelikten sana batıyor şu an bosver salla. Senin doğurduğunu zamanki gibi değil şimdiki bebeler kıymetli de kapat konuyu gitsin
0 oy
(1,020 puan) tarafından
O senin hüsnü kuruntun de, belki evham yapmıştır 
0 oy
(14,930 puan) tarafından
Pfff bunlar valla sabah sabah insanı sinir hastası ederler.
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Valla ne dersen de aynılar asla değişmezler benimmi de öyle 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bir tanesi de agzını hayra açmıyor mu bu kaynanaların ya. Ya hayır söyle ya sus de ona 
0 oy
tarafından
Ne cahil insan ya
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Amannn bi bitmedulerrr 
0 oy
tarafından
Ya onlarda telaş ediyor ne olcak banada der kaynanam.acaaba bir sorunmu var kızım diye bilmiyorlar işleyişi herseyide suçlamayın şu kadınları ya benmi acaba iyi niyetliyim.. sen de yok anneciğim.normal rutin kontroller de kadını ferahlat benim kayinvalidem 100 kere soruyor ne yaptınız kızım diye hemde tup bebek için gittiniz ne oldu kac cikti sorunmu var onlarda heyecanlı oluyorlar sinirinden uyuyamayanlar kadar sana birsey dememiş kusura bakma..

Yaşınıza veriyorum
(72 puan) tarafından
Yaşımı çok biliyon galiba anlattığım halde anlamıyor herşeye karışması doğru bildiği anlamına gelmez kaynanamı benden iyi taniyamazsin senin bilgisizliği ne veriyorum bende.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yoruldumhayat (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,586 soru