0 oy
179 göst.
Aile kategorisinde tarafından
1 yaş doğum günümüz var haftaya cumartesi günü inşallah kutlamayı düşünüyoruz. İlk olduğu için biraz özenmek istiyorum süslemeler neler olmalı birde şu menü uygun olur mu? Toplam 6 kişiyiz. 

MENÜDE :

Dilim Börek 

Tatlı ve tuzlu kurabiye 

Yaprak ve lahana sarması 

Pasta 

Tavuklu şehriye salatası 

Ispanaklı kek

İÇECEK 

Vişne Suyu 

7 Cevaplar

0 oy
(123,049 puan) tarafından
iceceklere sade ve meyvali soda fanta sprite kolada ekle
tarafından
Hazır bişeyler almıycam hepsi el yapımı olacak içeceklerde kayısı suyu da yapsam ve soda eklesem yeterli olur mu
olur ama kolasiz olmaz gibi ☺
tarafından
Gıda Teknikeriyim hazır bişey kullanmıyorum temel gıda dışında ☺️
tarafından düzenlendi
vaay anasi bee helal olsun ❣
tarafından
Teşekkür ederim sağolun =)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Menü gayet güzel canım şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah 
tarafından
Amin çok sağolun İnşallah RABBİM hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin  bütün yavrularımıza peki süsleme olarak neler olmalı
tarafından
Amin canım vallahi hiç bir bilgim yok o konuda ben daha taze acemi anneyim :-))
0 oy
(695 puan) tarafından
Helyumlu büyk isminin baş harfi we 1 yas balonu 

Sonra balon stanti 5+5 helyumlu kucuk balonlaran masa kenarina takmaya ip gbi olan süsten brde özel pasta yaptrdm balonlarn renkleri gold we gümüş ti hepsini birniyle uyumlu olck seklde yaptm pastasinida gold suslemeli beyaz zeminli bir sey
tarafından
Burada hediyelik satan bir yer var orada öyle harfler 1 yaş balonu yok balon zinciri balon standı masaya konuşa balon renkli ve iyi ki doğdun üçgen harfleri nazar boncuğu birde uzun püsküllü ip gibi renkli süsler var bunlarla bir set oluştursam  nasıl olur acaba basit mi kaçar
(695 puan) tarafından
Bence yeterli gayet güzel olcagini düşünyorm menüde güzel (: iyiki doğmuş huzurlu saglikli yaşlri olsun inşallah (:
tarafından
İnşallah  çok sağolun. Teşekkür ederiz
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Bence menü gayet güzel, sadece içeceklere bir iki içecek fazladan koyabilirsin istersen.
0 oy
tarafından
Yani minik meyve topları yada çikolata topları olabilir 1 rakamlı kürdan batırırsınız. 

Kuru yemiş çerez tarzı şeylerde ekliyebilirsin bide içecek seçeneğini arttır tamamdır. 

Süslemeler için trendyoldan alabilirsin yada parti süsü satan yerler var oralardan. Doğum günü değil ama biz sünnet masası için süslemeler aldık 

Böyle süslemistim ben cnm☺️ oğlum 8 aylık daha 1 yaş için düşünmedim ☺️
tarafından
Böylede çok güzel olmuş maşallah size RABBİM damat olduğunu günlerinizde göstersin İnşallah
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim ☺️
0 oy
tarafından
Cnm binde satılan küçük cam şişede mango (sarı olan) ve karadut (siyah olan) suyu var. 6 li oluyor. 1 ondan 1 ondan al. Şişenin ucuna kurdele bağla masaya diz çok güzel gorunuyor
tarafından
Hazır bişey almamaya özen gösteriyorum  hepsi el yapımı olacak  evde içecek olarak limonata vişne ve kayısı suyu yapsam sadece
tarafından
Daha güzel olur tabi. Eline saglik
0 oy
tarafından
Bizimde ocakta kuzu çok heycanlıyım 

Beylikdüzünde şeker hamurundan pasta yapan bi tanıdık var şeker hamurundan pasta yaptırcam , su böreği , tatlı kurabiye tuzlu kurabiye yaprak sarması patates salatası içecekler yapcam inş bnde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde SedarEfe (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 954 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu

406,078 soru

12,174,011 cevap

36,648 kullanıcı

...