0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Eşimin erkek kardeşi uzun zamandır çalışmıyor.İş begenmıyor ve her işi küçümsüyor.Evlenmeyide düşünmüyor. İşe girecegini sanmıyorum. Kayınvalidem ve kayınpederde yaşlı. Onlardan sürekli para alıyor. Bu gidişle hiç çalışmayacak. İleride tek kalınca buna ben ve eşim mi bakmak zorundayız? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha neler küçük cocuk mu bu velayeti sıze kalsın 
tarafından
Bızede para veren olsa otururuz evde, kım hazır para varken çalışır, vermesinler bak kopek gıbı nasıl gıdıyor işe
(192 puan) tarafından
Paşa o para verılmez mi ona. 2 emeklı maaşı kredi kartları hepsı onda
tarafından
Çok yüz vermişler çokk
tarafından
Ilk defa duydum böyle bırsey
tarafından
Bnde öyle , kalkan g.t zor iner alıştırmışlar
-Reklam-
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Yok kız ne alakası var.Elbet o da düzene girer bi gün
0 oy
tarafından
Dur kız kimin önce öleceğini anca Allah bilir bunları düşünmen için çok erken bence 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Birileri bakmasınki ayakları üstünde dursun. Birilerine güvendiği sürece böyle devam.
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Dua etde öle kişi hiç evlenmesin alacağı kıza yazık valla siz bakmak zorunda değilsiniz eşek kadar adama 
tarafından
Bnce kız alsa ona da bakmak zorunda kalırlar. Biriken iki olacaklar sonra çoluk çocuk offf
(192 puan) tarafından
Zaten evlenmek ıstemıyor. Geçinmek zor dıyor
0 oy
tarafından
Bebekmi yada cocukmu bakicaksin essek kadar adam
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Hayır tabiki... Ekmek elden su gölden alışmış tabi söyleyin annesine babasına bu kadar yüz vermesinler.
0 oy
tarafından
Kaç yaşında ki 
(192 puan) tarafından
30 yasında 3yıldır ıssız
tarafından
E yuh yani o ne öyle kazık kadar adam niye öyle alistiriyosun ki bu zamanda kimler kimler ne iş yapiyo niye iş begenmiyomus evlense napcak
(192 puan) tarafından
Evlenmekte ıstemıyor
tarafından
Eee evlenmezse evlenmesin de ne zamana kadar siz bakcaksiniz eşin konuşsun baksın başının çaresine
0 oy
tarafından
İleriyi düşünüp kendini üzme. Kul plan yapar kader gülermiş. Bosveeeer o zaman gelince bn anası miyim babası miyim dersin vermezsin para Mara. Ne malum o zamana yaşayacağı ya da duzelmeyecek.  Bi musibet gelir başına düzelir.
(192 puan) tarafından
Kafasına göre iş bulursa girer baska türlü calısamaz o
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kaç yaşında canım ya da üniversite mezunu kendi alanında mi iş bulamıyor ? 
(192 puan) tarafından
Canım 2 yıllık okudu. İş begenmıyor. Market fabrıka ıstemıyor. E baska da iş yok zaten. 30 yasında
(1,757 puan) tarafından
Hım Allah yardım etsin
0 oy
(679 puan) tarafından
Valla onu şimdiden düşünüp kendinizi strese sokmayın ileride kimin ne olacağı hiç belli olmaz allah korusun öldüler diyelim ozman elbet ac kalmayacak kadar çalışır herhalde 
0 oy
(522 puan) tarafından
Kız bnm kaynımda öle calısmıyor 30 yasında hala Babasından para alıyo işin kötü tarafı evi o yönetiyor o ne derse o olıyo kayın babamın maası emeklı o parası hem onda 
(192 puan) tarafından
Oha ya bu kadar olur. Benımkı de aynı. Kaynana kayınpederın maas kartları, kredi kartları hepsı bunda. Faturaları bu yatırır. Kalanı bu yönetir. Tüm para bunda.
(522 puan) tarafından
Yemin ederm bizimki de aynı herseyı o yapar birsey alınacaksa ona sorulur tüm para onda kayınbabam benı hastaneye götürdü ilac alacaktım para yetmedi baba sende varsa ver dedim bnde hic yok hepsi oglumda dedi bu kadar da olmaz ya
(192 puan) tarafından
Evet olmaz işte. E bunlar ölünce nolacak ki. Benden zırnık alamaz kusura bakmasın.Gitsin çalışsın koca adam. Bana da ayıp geliyor. Çocuklarından harçlık alıyor koca koca ınsanlar
(522 puan) tarafından
Valla bnde bilmiyorum nolacak  Bn bakamam fln asla zaten hic sevmıyorum herkes ayıplıyor kaynımı alısmıs rahatlığa kız babası calısıyo hergun emeklı oldugu halde bide günlük sigarasını getiriyor ay sinir oluyorum

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 41 göst.
+5 oy
25 cevap 486 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,593 soru