0 oy
167 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Kizlar 6 haftalik gebeyim. Kaynanam ruya gormus. Ruyada cocugum dogmus. Kaynanami beni ve bebegi dogum gunune  cagiriyorlar. Kaynanam bakiyorki bebegin kiyafeti yok sadece hastaneden cikardigi kiyafet var ustunde. Neyse biz misafirliye gidiyoruz orda akrabalar falan goruyo bebegi seviyo tebrik ediyorlar bebek icin. Sonra kaynanal diyorki bana siz oturun ben gidib bebege kiyafetler aliyim. Orda uyanmis. Ruyalara pek takilmam ama hamile oldugum icin merak etdim.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok anlami olan bi ruya gibi gelmedi bana, bilincalti ruyasi gibi hani bazen goruruz mesela evden cikiyorum bi bakiyorum ayagimda ayakkabi yok gibi bi ruyaya benziyo
-Reklam-
0 oy
(1,358 puan) tarafından
bi tarafi açik kalmis cnm kaynanayin bizde öyle derler
(569 puan) tarafından
Buna cok güldüm
(1,358 puan) tarafından
gül cnm rabbim hep guldursun
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Hayırlara gitsin.  Kötü bir rüya degil
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Gitsin bebişe kıyafet alsın :)
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Hicbi anlami yokk guzelim takma
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Bence bilinçaltı rüyası ama olmasa bile kötü bir rüya değil. Hayırdır inşaAllah diyelim :)
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ne görursem goreyim asla kötüye yormam. Ne ekersen onu biçersin misali negatif düsünmem ki negatif olmasin. Sende hayra yor, hayir olsun.
0 oy
(4,589 puan) tarafından

Anam bende hamile olduğumu öğrenmeden bı gün önce doğum etmişim anamlarin klozete düşmüşüm çıktım bide diyom omkadar doğum ettim normalde adetim yoğun olur bı gram bişi yok bu nasıl doğum diyom böyle bı saçma rüya olar mi anneme anlattım ne güldük ne güldük  git babaanne gibi torununa bisiler al.demisler zaar ona da:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
19 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
30 Aralık 2023 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 262 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kaavi (2,645 puan) tarafından soruldu

403,960 soru

12,101,215 cevap

36,416 kullanıcı

...