0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar akşam olunca gaz sancısı dan ölüyorum bekarken de vardı zaten napcam ben dayanamıyorum nohut yedim normalde yemem eşimin zoruyla hemen sıkıntı yaşıyorum ilaç felanda kullanmıyorum önceden doktor gaviscon diye bir şurup vermişti karnım çok ağrıyor ayriyeten aybaşı zamanimda geldi ikisi bir olunca daha çok sancım var :(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gaviscon kuzum baska da bisey ise yaramiyor bende
tarafından
Valla çok rahatsız oluyorum akşamları ozlellikle :(
-Reklam-
0 oy
(8,074 puan) tarafından
Aç karnına lansor içiyorum direkt düzeliyor midem. Ama gastrit mide problemi gaz daha farklı 
tarafından
Zaten canım midedeki gazı atamiyorsun doktor bana öyle demişti vücudunda aşırı var diye
(8,074 puan) tarafından
Gastrit mide eksimesi, yanması, ağrıması şeklinde oluyor ben lise 1 den beri bu mereti çekiyorum lise yıllarım hastanelerde geçti mide ağrısından o yüzden iyi biliyorum bu hastalığı bence sen başka dr a daha git bağırsaklarinda bir problem olabilir cok gazın olduğunda kimyon çayı iç
tarafından
Sağol cnm mide yanmamda vardı hatta afedersin midem ağzıma kadar geliyordu en ufak salçalı yemek yiyeyim amaonun reflü olduğunu biliyorum ben
(8,074 puan) tarafından
Yok o da gastrit reflü gastritin biraz daha ilerlemesi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 63 göst.
+1 oy
3 cevap 84 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlat (462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,559 soru

23,694,909 cevap

311,270 kullanıcı

...