Kızlar dünde demiştim ehliyet sınavına girecem birazdan Sabah eşim geldi kahvaltı yaptık sâat 11 buçuk gibi uyandır dedi esim kaynanm ne var o saatte deyince eşim sınavı var dedi neyse eşim uyudu kaynananm da çocuğu ne yapacaksınız dedj bnde annemlere bırakacam dedim (annemler korona olmuştu üstünden 20 gün geçti atlattı hepsi sonradn da test yaptırdilar negatif çıktı hepsinde üstünden de bı 6, 7 gün geçti )bana onlar koronali gitmem bn onlara dedi (kendini çağıran yok bu arada) arabada bekleriz seni dedi bnde duramz dedim (huyunu da biliyorum bnsiz Durmaz üni sınavına gittiğimde de annemlerde durdu kaynanamgil annemgil benzsiz zor baktılar durmuyor dedi hepsi duracağını bilsem tmm derim kaynanm arabada baksın durmaz neyse anne bn annemlere koyayım biliyorum arabada durmaz evde en azından oyalarlar tavukları gorur içerde yürütur falan durur dedim gelmek istersen sende oraya gel dedim bn oraya gelmem onalr koronali siz gidin dedi yüzünü asti eve gitti (sınava girmesem ehliyet için 250 TL ödemem lazım ) sınava da hamile olmadan başvurmuştum pandemiden sınavlar yapılmamış ti 8 aylık hamile iken sınava çağırdılar olmaz dedim derken bu zamana kadar kalmıştı mecbur gitmeliyim bu arada kaynanan hergun mi sizde diyenler olursa evet her gün gelir evlendiğimden beri nereye gitsem gelir ne Alsam karışır bişe desem eşimle kavga ederiz öyle yani