0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim 4aylik 10 gündür uykuya dalma sorunu yaşıyor ve direnç gösteriyor. Meme ve emzikte istemiyor başına gelen varmj

5 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Çaresi elektrik süpürge sesi :)
-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından
4. Ay atak haftasının ve uyku gerilemesinin başlangıcı ondan olabilir canım ama 10 gn daha da devam ederse artık başka bişey olduğu anlamına gelir (örn; doymamak , diş başlangıcı , gaz , kabızlık gibi gibi)
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Dişleri kaşınıyor olabilir
(46 puan) tarafından
Ellerini 2.aydan sonra ağzına sokuyodu şimdi de tek parmağını sokuyor emmeye çalışıyor
(2,536 puan) tarafından
Benimki de aynı durmuyor hafta içi jel alcam çok kasıyor
0 oy
(444 puan) tarafından
Büyük ihtimal gazı vardır benim bebeğimde yaklaşık 5 aylık canım 2-3 aydan sonra gaz yüzünden emmemeye başladı ben emzik vermedim meme reddi de yasadik şükür emiyor ama bi gün 2 saat ugrastim 15 gündür falan kendi kendine uyuyordu o gün asla uyumadi kucagimda gezdirdim saydim tam 5 kez gaz cikardi çok sasirdim ama koydugun gibi beni kaldir diye agliyosa kesin gazi vardır üstten. Onu cikar canım evde gezdir hatta cikarip yatirdiginda gazi yoksa uykuluysa kendi kendine bile uyur
(46 puan) tarafından
Yatağa yada koltuğa yatirdigim gibi ağlamaya başlıyor
(444 puan) tarafından
Evet canım gaz yatarken cok rahatsiz eder hiç üşenme gazini çıkar goruceksin bebegin kendin bile uyuyacak rahatlayinca
0 oy
(581 puan) tarafından
Sanırım 4 aylık atak dönemi bizde öyleyiz uykuda sürekli ağlıyor iştahsız mama zar zor yediriyorym
(46 puan) tarafından
Atak olduğunu düşünüyorum ama bı yandanda biseyi mi var düşüncesinden alamıyorum kendimi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif nur9 (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 155 göst.