0 oy
267 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar kuleli yakamoza giden oldu mu randevusuz kabul ediyorlar mi ve fiyatlari nasil cok tuzlu mu 

6 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ayyyy hiç bilmem öyle asortili yerleri ne yicenzzz gieeeez:D
tarafından
Hahahaaa mirveeee
tarafından
Cok asortiyse gitmicem valla ondan sordum :))
(14,491 puan) tarafından
Kuleli muleli kesin asortilidir ay beni de götürün :D ben hala durume devam djdjdjjd

Hulyaaa bugün çok param olsa seni kuleliye goturcem :D
tarafından
Ahahahaha gel kiz bi kere kitlicekler bari tam olsun asfghhjjx
(14,491 puan) tarafından
Ekmek arası portakallı ördek djdjdj
tarafından
Portakallı ördek mi :-))) mirvemmm inşallah gideriz kiz
(14,491 puan) tarafından
Yeriz giiieeezz:D ıstakoz yeriz ahahahha
tarafından
Hiç yemedim kız:-((((
tarafından
Ben yedim portakallı ördek:) ördek eti biraz ne bileyim süperdi değil ama yenir yinede.. bu arada ankaradami o dediğiniz restorant suan normal biryere 2 kişi ickisiz ben sana söyleyeyim 250 tl gecen ödedik normal yerdi içkili müzikli diyelim yada tahminimi söylüyorum hiç birsey içmeyin en az 500 ödersiniz :) iyi restorant sa zaten 500 den aşağıya çıkamazsınız oda minimum diyorum sen 750 1000 tl koy cebine git
(14,491 puan) tarafından
Hülya ya sanki ben yemişim ıstakoz dkdkkd

Penelope askm  ne güzel paralar :D
tarafından
Ben istakoz mistakoz anlamam kuzum hamsi yerum ancak Mervemmmm❤❤❤
tarafından
Mrvnr  :))
-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
Biz gittik iki üç yıl önce evet randevu ile alıyorlar boğazda bir restoran için fiyatlar uygun ama tabi standart bir restorana göre pahalı . Ama dediğim gibi nerdeyse 3 yıl oldu şimdi nasıl bilmem
0 oy
(198 puan) tarafından
Sana bi anımı anlatıyım mı. Kuleli Yakamoz restaurant önünde oranın valesi beni eziyordu. Esimle yemege gittik arabayi valeye verdik. Tam restauranta girecekken adam arka arka hızla bana carptı eşim arabanın arkasina atladi beni kurtarmak icin ben yere düştüm çarpmanın etkisiyle Üzerimden geçicekti eşim olmasa az kalsın ölüyodum. 
0 oy
tarafından
2 kişi güzel.bir akşam yemeği için 500 600 ₺ arasi bir fiyat ödersiniz tatlisi hersey dahil.ama manzarasına değer ⚘⚘
tarafından
Kız 500 600 e mutfağı doldururum ne yaptın
tarafından
Hahahha orası öyle tabi . Ama bir balık 150.180 arasi değişiyor:)) masaya gelen su dahi ücretli oyle.restaurantlarda.
Cumartesi pazar kahvaltı servisleri 125 ₺ başlıyor;))) o yüzden güzel bir akşam.yemeginw gittiğinizde birde masanın guzel bir konumda ise o.fiyatlqr gelebilir  boğazda yemek :))) malesef oyle
0 oy
tarafından

Donercide döner yiyen ben bilmiyoree:D

tarafından
:D :D :D
0 oy
(62 puan) tarafından

Yemek için randevusuz almazlar cnm hele pandemi şartlarında 

Tahminime göre 2 kişi gidicekseniz 500 TL falan tutabilir ben 2019 da gitmiştim şuan fiyatlar baya bir artmıştır 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 353 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aselmina1901 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 56 göst.
20 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 641 göst.
30 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤Alpi'nin Annesi❤ (1,934 puan) tarafından soruldu

406,549 soru

12,194,576 cevap

36,729 kullanıcı

...