0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (475 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık sürekli ağzından burnundan fışkırtarak kusuyor yediklerinden sürekli ağzına geliyor ki az veriyorum yani 2 aylık bebeğe 60 ml mama veriyorum 2 saate 1 bazen doymuo aglio ama mecbur kalıyorum biraz daha fazla yese ben daja gazını çıkartmaya kalkmadan ağzından burnundan geri getiriyor ayın 9 unda rabdevum var acaba o zamana kadar Bebelac gold ar kullansammi bir zararı olurmu 

6 Cevaplar

0 oy
(245 puan) tarafından
Yediklerinden sürekli ağzına geliyor derken yani ne yiyor ki 2 aylıkmıs çünkü daha anne sütünden başka birşey veriyor musun da. Mamayı hiç kullandın mı. Kullancaksan da reflü icin olan mama var ondan da kullanabilirsin. Yine doktoruna danış ama eğer emmiyorsa sürekli açsa mama ver tabi şekeri düşer bayılır bilemezsin Allah korusun. 
(475 puan) tarafından
Abla şuan sma veriyorum amaa sürekli kusuyor işte kusmadigi.zamanda mama sürekli ağzına geliyo bebeğim geri yutuo
(245 puan) tarafından
Mamadan kaynaklı da olabilir. Hazmedemiyordur bazı mamalarin değerleri yüksekmiş. Ben de bebeğime mama kullanıyordum çünkü bi kaç tane denedim ama kustu sürekli ve aşırı gaz yaptı. Bebelac gold verdim daha sonra o iyi geldi onunla devam ettim. Mamani değiştirebilirsin. Yine de çok fazla verme mama sonuçta ağır gelebiliyor hazmetsin 2 saate tekrar verirsin. Eczaneden alırsan eczaneye danış. Yine hafta içi doktoruna da danışabilirsin tabi.
(475 puan) tarafından
Hipp Aptamil sma Bebelac hepsini denedim ama durum ayni kusuyor ve şiddetli gaz oluyor ne yapacağımı şaşırdım artık ya
(245 puan) tarafından
Diğerleri hakkın da bir bilgim yok ama Bebelac ve Evolvia kullanmıştım ben de. Eğer reflü varsa ona göre reflü için olan mamadan verirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir sağlık ocağına danış istersen hemsirene telefonla ara sağlık ocağını
0 oy
(968 puan) tarafından
Ben kullandim canim mama kullaniyorsan onun yerine ar mama alabilirsin ilac veriyolar ama ben zorla yazdirdim kilo alimi oldugu icin normal dediler ama cok zor yalvar yakar ilac yazdirdim basta ise yaradi sonra yaramadi bebelac gold ar kullaniyorum
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Benim bebeğimin de reflüyü vardı doktor ona özel mama yazdı. Bence doktora danışmakta fayda var
(475 puan) tarafından
Devlet hastanesi doktoru yazar dimi
(2,408 puan) tarafından
Bize üniversite hastanesinde ki doktorlar önermişti
0 oy
(14,914 puan) tarafından
Doktora danis onun tavsiyesiyle mama al 
0 oy
tarafından
Reflüsü olan bebeklerin maması farklı oluyor zaten reflü için yazandan alacaksın 
(475 puan) tarafından
İşte abla henüz doktora gitmedim reflü tanısı konmadi ama aşırı kusma var doktora gitmeden önce başlasam zararı olur mu
tarafından
Ya kafana göre kullanma derim yine de belirtisi reflü olduğunu gösteriyor mamaların reflüye uyarlanmış olanları var o sana hangisini alman gerektiğini daha net söyler için rahat eder seninde

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cat_mom (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,007 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,442 puan) tarafından soruldu