Dün benim doğum günüm du ve normalde her sene uyanır uyanmaz sarılır doğum günümü kutlardi dün 4 gibi geldi eve işten yine oralı olmadı yorgundum sen git yat dedi saatlerce 3.4 saat uyumuşum kalktım yemekleri ayarladım babam geldi yedik yine tık yok ne yalan deli oldum hamile kaldım diye bile hediye alan kutlayan biri eşim bekledim yani çünkü normalde gider gelir iyiki doğmuşsun lan der sarılır yemekten sonra babam rahatsızlandı hastaneye gittiler babama gözlem amaçlı tutmuşlar gece sinirime ağladım uyudum babamın eşofman larini ayarlamami istediler gece 2 gibi aradılar ayarladım yattım sağol sun gecenin o saatinde pattami almış mumları yakmış beni kaldırdı planlarim başkaydi ama babam rahatsizlaninca uygulaymamis ama çok mutlu oldum bi an adamın ayarlarımı bozuldu diye düşünmüştüm
On yargılı düşünmüştüm bı an
Bayılıyorum şu boş yorum yapanlara abi kutlamadi derken partiler hediyeler meklemedim benim iki güzel söz meklemem dert oldu hepiniz hayırlı evlatlar sizin hepini teprik ederim babam ciddi derecede rahatsız olsaydı zeten bunu dert etmezdim dün kahvede tost yemiş maç izlerken o midesine oturmuş bu yani 2 DKK da adamı verem edip yataklara düşürdünüz
Maşallah böyle şeyler okuyunca bi ben mi takılmıyorum böyle şeylere yaa diyorum
1,439,102 soru
23,659,982 cevap
308,922 kullanıcı