+2 oy
361 göst.
Aile kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar öncelikle söyliyim burada hava atmak için konuşmayacağım sadece hissettiklerimi açıklayacağım asla kötü bir düşüncede değilim beni yanlış anlayacaksan boş boş konuşacaksan lütfen postumdan çık!

Burda hergün şiddet aldatma küfür hakaret postları çıkıyor istisnasız hergün biri post açıyor aldatıldım diye ben daha önce eşimden şikayetçiyim ama Burda olanları gördükten sonra başkalarının eşini hareketlerini davranışlarını gördükten okuduktan sonra aslında ne kadar saçma şeylere kafamı taktığımı fark ettim  okuduğum her şiddet postunda  Allahım neler var dünyada insanlar neler yaşıyor vesile kafanı topla biraz şükret çok şükür ne şiddet ne aldatılma hiçbirini yaşamadım inşallah kimse yaşamaz aslı da eşimin ne kadar nazik dürüst kibar Bi adam olduğunu farkettim

Bakın tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın beni ben sadece paylaşmak istedim eminim benim gibi olan başka kadınlarda vardır 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,928 puan) tarafından
Bu dünya imtihan dünyası. Bugün yaşamamamız yaşmayacağımız anlamına gelmiyor ki.. 
(845 puan) tarafından
Evet kesinlikle doğrusun Allah kimseyi yolundan şaşırmasın
(1,928 puan) tarafından
Amin inşallah. Kimimiz eş kimimiz çocuk kimimiz para veya parasızlıkla kimimiz sağlıkla.. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
(284 puan) tarafından
Allah muhafaza hiç kimse yaşamasın insaAllah
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Maalesef bende Aldatilanlar grubundayimmm
(845 puan) tarafından
Üzdüysem çok özür dilerim istersen postu kapatabilirim
(1,301 puan) tarafından
Yok kuzum yaa bu güzel düşüncen bile yeterli❤️ Şuna gelecek olursak ta 1 hafta oldu ya da olmadı şuan ailemin yanındayım henüz çok taze maalesef ama benim için herşey bitti bosanacagiz.
(845 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim umarım herşey istediğin gibi olur rabbim gönlüne göre versin
(2,909 puan) tarafından
Canım esin ne diyor bu duruma
0 oy
(649 puan) tarafından
Beterin beteri var bunu her zaman dusunmemiz lazim ama maalesef benciliz unutabiliyoruz bunu
(845 puan) tarafından
Kanka bunun olayımızla ne alakası var
(1,060 puan) tarafından
Ayy sesli güldüm yorumuna;)))
(845 puan) tarafından
Offff yemin ederim boş konuşmaktan başka bir işe yaramıyonuz sanki biz bilmiyoz beterin beteri olduğunu
0 oy
tarafından
Bahsetmek istediğinden daha çok yanlış anlaşılmamak için dil dokmussun su linç kültürü yüzünden rahatça paylaşım yapamıyoruz düşüncelerimizi yazamiyoruz artık ben de şükrettim bu siteye girdikten sonra bana tuhaf gelen çok sasirdigim şey birlikte oturma olayı oldu benim cevremde hiç yok  çok eskiden olan bir şey diye biliyordum hala o kadar çok varmış ki Allah yardımcı olsun birlikte oturanlara. 
(845 puan) tarafından
Evet bende 4 ay kadar oturdum ama olmuyor maalesef illaki bir yerde patlak veriyor
tarafından
Tabii çok zordur tahmin edebiliyorum aşırı mantıksız
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Bugun aynisini ilk okul arkadasima anlattim bi platform var bi gorsen bizim eslerimize sukurler olsun dedim benim esim cok herseye karisir herseye konusur sinir olurdum simdi esime sukur ediyorum yaaaa bi dedigimi 2 etmez cocugumuza okadar cok baktiki bana hep yardimci olur soyle bakiyorum o karismalarina bile sujur ediyorum
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Seninle aynı fikirdeyim. Allah eşimden razı olsun. Öylelerini de ıslah etsin inşallah. 
(845 puan) tarafından
Kökleri kurusun o pisliklerin
(1,060 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Bnde esimin  den yakinirdim ama aldatma dövme olmadi ama sınırlı çok bazen ne dediğini bilmiyor onu da askerî personel diye Altan alıyorum adam zaten bu sene 39 gün gördü oğlunu karısını onu düşünüyorum kolay değil asker polisin işi Allah yardım etsin onlara eşlerine de 
(845 puan) tarafından
Asker polis eşleri hep yakınır evet doğrusun Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından

Canım kocam yaa bazen ufak şeylere trip atıyorum sona pişman oluyorum yaa .. ya hiç olmasaydı diye <3

(845 puan) tarafından
Aynen bende artık çok dikkat ediyorum artık boşu boşuna küslük olmuyor olduğu zamanda içimden diyorum ki vesile sen bu adamla yaşlanacaksın neyin küslğü bu diyip gidip barışıyorum
tarafından
Aen iyisini yapıyorsun canim
0 oy
tarafından
Ben normaldede eşimi asla kötülemem. Aramızda tartışma bile olsa her evde oluyor mutlaka. Ama en yakınıma bile söylemem. Burda okuyuncada daha çok değerini anladım. Allah herkesin evine huzur versin inşallah 
(845 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraseyda (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 234 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esryyyy (23 puan) tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,632 cevap

36,483 kullanıcı

...