0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

image

tecrubeli annisler 36+2 olduk bugün sabah acile gittim bebek hareketlerini hissetmiyorum diye nst çektiler sancin var ama düzensiz dedi doktor ben sancıyı çok şiddetli hissediyorum ama doğumu başlatacak kadar değilmiş birde 1 cm açıklık var ne zamana dogururum acaba birde bebeğimin suyu sınırda dediler korkuyorum gidip sezeryan doğum mu istesem

6 Cevaplar

0 oy
(564 puan) tarafından
Korkma Allahın izniyle birşey olmaz doktor tehlike görse alırdı zaten seni sezeryana. Bir de acı eşiğin az olabilir doğum için yeterli sancı olsa nst de çıkardı mutlaka
(187 puan) tarafından
Kuzum aslında hastaneye yatırdıklarında doktor istersen doğumu başlatalım dedi ben istemedim daha 35+4dü diye ondan korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalancı kasılmalar olabilir bunlar canım düzensiz olur o kasılmalar bazen olur bazen olmaz çok yorma kendini bu aralar bol bol dinlen daha haftan küçük en kötü 2 hafta daha dursun kuzucuk 
(187 puan) tarafından
Bende en azından 38i tamamlasin çok istiyorum ama teyzesi pek rahat durmuyor :))
tarafından
Şimdikiler hep aceleci erken doğumun sıkıntısını çok çektim ben küçük kizim la oğlum erken doğum çok zor inşallah bekler kuzucuk
0 oy
(377 puan) tarafından
Benim sancım da nst de çıkmıyordu ebe hatta sancın yok üşüttünmü sen demişti böyle üşütme mi olur demiştim eve yollamadan bi açılmana da bakalım demişti 4cm di hemen doğuma aldı 3 saat sonra doğurmuştu.Takip edin siz düzenliyse gitmeyin eve nst de çıkmayabiliyor sancı böyle 
(187 puan) tarafından
Gerçekten çıkmadığını düşünüyorum bende dün yerimden sıcratacak kadar sancım olduğunda hemen bakıyordum nstye 40 gösteriyordu imkansız dedim yani
(377 puan) tarafından
Doğrudur gerçekten çıkmıyor bazen o gün öyleydim bende kıvranıyordum ama hiç göstermiyordu
0 oy
(669 puan) tarafından
Bence ilk cocugunsa çocuk normalse sezeryen olma zaten açıklığında varmış git gide açılır doğurursun dua et bol bol korkma allahn izniyle bise olmaz 
(187 puan) tarafından
İlk çocuğum kuzum şuan herşey normal doğumu gösteriyor öyle mi dersin,beklemeliyim yani
(669 puan) tarafından
Tabi cnm bekle kızsa erken doğar açılmanda varmış zaten sezeryena hic gerek yok
(187 puan) tarafından
Kız canım o zaman beklemek en iyisi şimdi sancılarım da hafifledi zaten biraz dediğin gibi hiç sezeryan riskine girmeyeyim çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(169 puan) tarafından
Bunlr norml sancılar olması gereken acı eşiğin. Düşüktür çok hissedio olblrsn
(187 puan) tarafından
Aboo bunlar normal mi ben bittim resmen :D aslında acı eşiğim çok yüksektir ama anlamadım neden çok hissettim
0 oy
(148 puan) tarafından
Bence acele etme ben 36+6 da yaptım doğumu nst de sancım çok çıkıyordu ama ben bişey hissetmiyordum sırf pembemsi leke geldi diye gitmiştim o akşam sezaryen oldum zaten mecburi idi benim sezaryen ama oğlumu kucağıma alamadım kuveze girdi çok pişman olmuştum keşke izin vermeseydim fln diye o zamanlar bende çok istemiştim oğlumu kucağıma almayı şimdi bir daha olsa sezaryen de olsa ne kadar geç o kadar iyi bebeğini hastanede bırakıp eve gitmek çok zor rabbim kimseye yasatmasın evladıyla sınamasın 
(187 puan) tarafından
Amin canım en korktuğum şey benimde o bebeğin küveze girmesi ki senin haftanda küçük değilmiş ona rağmen girdiyse benim kesin girer tek canları sağolsun valla herşeye razıyız
(148 puan) tarafından
Amin canım kilosuna haftasına da bakmıyor inan ki 3.100 benim oğlan doğdu erkek kardeşimin oğlu 2600 yada 700 doğdu onun ki girmedi ciğer geliştirici iğne oldu ama çok okudum burda erken doğup zayıf olan ama kuveze girmeyen nasip yazımızda varsa yaşıyoruz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dünyanin en güzel duygusu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 488 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 991 göst.
28 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 656 göst.
9 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kır papatyası (52 puan) tarafından soruldu

406,559 soru

12,194,899 cevap

36,730 kullanıcı

...