0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar 1 bucuk yasını gectı daha yürümedi ellerini bırakıp ayakda durması falan öyle şeyleri yok kanepeden tutarsa yavas Yavas gidiyor yoksa desteksiz hiç bir şey yapmıyor neden olabılır ne yapmam lazım fıkrınıze ihtiyacım var 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,089 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi farklı ama sen bi doktora götür yine de 18 aylık olmuş artık 
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Hastaneye götürdünüz mü 
(469 puan) tarafından
Hayır götürmedik
(570 puan) tarafından
Bazen normalde olabiliyor canm takılma mesela ben 2 yaşımda yürümüşüm abim 6 aylıkken yürmeye başlamış her çocuk farklıdır ama istersen hastaneye götür için rahat etsin
(469 puan) tarafından
Tmm tesekür ederim
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Kuzum her çocuk belirlenen zamanda yürümez erken de olabilir geç de kalabilir biraz genetik birazda her bebeğin gelişimi farklıdır korkma yürüyecektir sen fazla baskı yapma yaptığın zaman yürümez kendini de germe senin çocuğunun tüm gelişimi kendine özgü doğal akışına bırak 
(469 puan) tarafından
Tm tesekur ederim
0 oy
tarafından
Çocuk doktoruna bir götür cnm belki vitamin gereklidir
(469 puan) tarafından
Tm canım sagol
0 oy
tarafından
18 aya kadar normal diye biliyorum ben. Ama yine de rutin kontrolüne gittiğinizde doktora sorun belki birkaç kontrol ya da muayene yapar.
(469 puan) tarafından
Tm canım sagol
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Oglum 14 aylikken basladi yurumeye gec kalmis dedim.kizim 11 aylikken yurudugu icin.

Simdi 16 aylik kelimesi yok bir kac kelime soz soylese rahatlarim.daha yok yani.yurumesi icin siz drla konusun belki normal der gec yurumeyi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
13 cevap 723 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sefade (0 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 177 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu