0 oy
1,565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Artık iyice bana kafayı yedirttiler 

Abim bir buçuk sene önce elinde Rambo bıçağıyla annemin gırtlanı kesecekti kıl payı kaldı benm birtane şeytan orsb ablam var sürekli kocasını boynuzluyor annem onu hiç sevmiyor huyu iyi değil dedi korucu annem yaptıklarını tastiklemiyor hiç onun o sürekli ucani kaçanı herkesi anneme karşı dolduyor bana bile aylar önce iki kelime söyledi annmle ilgili annem hakkında şüpheye düştüm 

Esimide sürekli anneme karşı doldurmuş ayrı kaldığımız süre zarfında eşim gelip annemin üstüne yürüdü annem çok üzüldü annemle kimse görüşmüyor o ablam yüzünden öyle bir kadinki öyle bir seytanki kocasını aldatiyor alel malel birisi Facebook'ta ifşa etti adamla bunun resmini annemin okuma yazması bile yok annem yapmıştır dedi böyle annesine düşman bir kadın annemle arasında 15 yaş var sadece ablamın annem onu 15 yaşında doğurmuş annem şimdide beni aramış kocan benm üstüme yürüdü sen onu affettin kendimi camdan atıp sana büyük bir vijdan azabı bırakacam diyor elim kolum kitlendi kaldı komşulara haber verdim yanına gitsinler diye şimdi beni eşimle ilgili linçleyeceksiniz ama anlamı tanımıyorsunuz kim bilir ne dedi eşime daha önce abim annemi öldürmeye çalıştı haberlere bile çıktık şimdi köpek gibi pişman abim başına bin türlü şey geldi ama annem görüşmüyor onunlada

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bısmıllah ga okurken şoklara gırdım 3-4 kere sankı fılmden sahne abım bogazını kesiyordu, ablam kocasını aldattı, kocam üstüne yürüdü yanı bısmıllah ya şaşırdım artık
(634 puan) tarafından
Evet sürekli kocasını aldatiyor annem onu sevmiyor karşı çıkıyor diye anneme düşman annem evladım diye yıllarca onu tepemize cikardi  yapmadığını koymadı anneme annemin başını soktuğu bir evi var içinde bir sürü icra var anneme bir sürü borcun altına soktu senetlere imza attırdı
(966 puan) tarafından
Peki kocası hala bu kadını kabul mu ediyor
(634 puan) tarafından
İnanmıyor kocası asla ilişkini herkez biliyor kocası ermiş sanıyor onu tapiyor resmen ona gorsede duysada Gormezden geli ya or
(966 puan) tarafından
Anam bizimkiler ima edilse bosar bizi bu tarz erkeklerin aklını anlamis değilim.deliller yok mu sanki facete falan paylaşımis diyorsun
(634 puan) tarafından
Gördü hepsini bide suçumuz olmadığı halde arayıp bize küfür etti karımın adını çıkarıyorsunuz diye bu bir arkadaşı dostu tatile gitmişler arkadaşıyla kavga edince de  bunu ifşa etti suç anneme kaldi
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Tovbe bismillah bu neydi simdi
0 oy
(14,287 puan) tarafından
O kadin niye hala hayatinizda madem bu kadar kötü
(3,292 puan) tarafından
Ben yazacaktım şimdi
(634 puan) tarafından
Yapmadığını koymadı anneme 250 milyar borcun altına soktu evi ipoteklendi annemin daha neler neler oldu bir bilseniz abim annemi kesecekti herkez anneme düşman gözüyle baktı bana kaç kez iftira attı yapmadığını koymadı annem onu başımıza çıkardı şimdide hayatımızı mahfetti bizim halada mahfediyor
(3,292 puan) tarafından
Bunları size yaşatan insan ile tüm ilgi alakanızı kesin. Neden kesmediniz diyoruz sadece
(14,287 puan) tarafından
Çıkarın hayatınızdan uzaklaşın ölmeyi mı bekliyorsunuz
(634 puan) tarafından
Annem işler bu raddeye gelene kadar hayatımızdan çıkarmadı hayatimizdan çıkarmaya da hep korktuk yapacaklarindan dolayı
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Hangi şehirde oluyor bu olaylar ağzım açık okudum Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu nedir yaa 
(634 puan) tarafından
Evet abim eline bıçağı aldı annemi dograyacakti boğazına dayadı bıçağı kadının abimle yaşıyordu annem
Ablam herkezi anneme karşı dolduruyor ablam korkunç bir kadın.
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Ben ne okudum öle yaa:(.    

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Allah'ım korusun ya okuduğumu anlamaya çalışıyorum ne diyeceğimi bilemedim
(634 puan) tarafından
Sen okuyup sasisiriyorsun ben yaşayıp kahroluyorum nolur dua edin bana
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım ne desek boş sen sürekli şaşırtıyorsun serin sulardan kızgın çöllere atıyorsun siz bir yardım alın uzman birinden. Eve de polisi yolla annem intihar edicem diyor diye bak bir daha yapar mı aynı şey eşin için de geçerli. Bulmuşlar zaafını yoluyorlar seni 
(3,167 puan) tarafından
Canım kaç yaşındasın sen. Küçüksün belli.  Sen hepsinden bir uzaklaşsan hayrına olacak gibi. Alo 183 ten yardım alsana. Kadın sıgınma evine başvur biraz yardım alırsın o süreçte . Yaşadıkların normal şeyler değil.
(634 puan) tarafından
Normal deil 24 yasindayim bıktım usandım eşimden kaçıp annemin evine sığındım orada miyde bulandırıcı iftiralar attı ablam bana
(966 puan) tarafından
Ya ablanın her pisliğini bildikleri halde neden sözüne eşin itimad ediyor anlamış değilim
(634 puan) tarafından
Annemde ona kızıyor onun lafıyla gelip benim üstüme yürümeyecekti diyor huyunu biliyordu o adama niye gittin diyor başka çarem yoktu eğer kalsaydım ben kendime birşey yapacaktım yada kafayı yiyecektim
(3,167 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Bence sen annenle görüşme bı daha 
(634 puan) tarafından
Annedir ona birşey olmasını asla istemem esimdede hata var sonuçta yaşlı başlı bir kadın annem
tarafından
Bu nasil bi yorum ya bazen hayret ediyorum 8nsanin annesi cennetidir insan annesine nasil arkasini döner 9 ay ksrninda büyüt 2 yil sut ver belli hi yasa kadr buyut o buyutmenin içinde hasyaligi vs herseyi var asla annene arkani donme onu koru kolla asla anneni brakma benm annemde benle kavga eder ben gene ararm annedir sinirlenmiş soylemis der gene konuşurum
0 oy
(668 puan) tarafından
Valla önceki postunuda okumuştum DHA öncede söyledim yine söylüyorum eğer annen size zarar veriyorsa huzursuz ediyorsa uzak dur.esinde kendi annesi için geçerli sizin sorununuz aileleriniz kimseyi düşünmeyin bence kendinize bakın bak evladınız da var yazık günah ana baba gidince siz yalniz kalıyorsunuz kimseyi bu kdar hayatınıza müdahale etmesine karışmasına izin vermeyin annenin psikolojisi hiç iyi değil bence bişey yapcaginada değil önüne gelen snaa vicdna yaptiriyo kendimi öldürürüm diyo bu ne ya.senin psikolojini ne hissettiğini ne istediğini kimse dusunmuyo bence anneni whatsaptan engelle bı sure konuşma konuşsanda çocuk durmuyo kapı çalıyo de kısa kes konuşmayı kapat telefonu seni eşine karşı doldurmasına izin verme ...aynı şekil esininde annen için yorum yapmasına izin verme bu konuyu kapatalım konuşmak istemiyorum de geçiştir ....bı kendi hayatınıza bakın artık gencsiniz bu yaşların kıymetini bilin evladınızla geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin kimseyi sokmayın hayatınıza karışmasına sizi etkilemesine izin vermeyin bu konuda esinlede konuş mademki gerçekten pişman oda annesini karıştırmasın 
(634 puan) tarafından
Bn çok üzülüyorum tedirgin diken üstündeyim annem kendine birşey yaparsa diye cinnet geçiriyor bağırarak ağlıyor feryad figan annemi bu şekilde duymak görmek canımı çok yakıyor
(668 puan) tarafından
Haklısın ama annenin psikolojisi iyi değil ve senide olumsuz etkiliyor seninde bı evladın var bak ne diyorsun evladım için eşime şans verdim.annen evladı için yani senin için iyi bişey dusunmuyo ne yazikki o yüzden annenden çok sana üzüldüm açıkçası bunları yaşamak zorunda kalmana
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bu okuduklarım gerçek değildir inşallah 
0 oy
(659 puan) tarafından
Senin çevrende hiç düzgün insan yok mu ya Allah sabır versin 
(634 puan) tarafından
Hiç bir normal insan yok yaşadıklarım artık bni biktiriyor hele bir babam var hayatımı mahfetti kaç yaşında karı kız peşinde telefonuna cinsel organını çekip koymuş yardım istemek için yanına gittim fikir almaya normalde görüşmüyorum telefondan birşey sordu tesadüfen gördüm iyrenc bu insanlar eşim hiç normal değil annem hiç normal değil çaresiz kaldım Allah aşkına bana dua et oğluma dua et kendimizi kurtaralım bir şekilde
(634 puan) tarafından
Bazen benmi abartiyorum diyorum normal sıradan bir hayatimin olmasını herşeyden çok isterdim  herşeyden
(659 puan) tarafından
Keşke herkesten uzaklaşma imkanın olsa yoksa bunlar senin psikolojini bozacak gibi
(634 puan) tarafından
Piskolojim bozuldu zaten mahfoldu piskoloji adına birşey kalmadı oğlumu alıp gitmek istiyorum yapamıyorum bunuda
0 oy
(2,693 puan) tarafından

Peki annen madem böyle rahatsız neden dışarda o kadın neden ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmadınız

0 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah ya ne okudum ben böyle uzak mısın annene eviniz yakın mı 
(634 puan) tarafından
Şuan uzagim 40 dakika sürüyor otobusle yarım saat falan kirk dakikaya yakin
tarafından
Git bence yanına kadın kötü durumda şuan
0 oy
(67 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canım söyleyecek söz kalmıyor ki 
0 oy
(8,835 puan) tarafından
Ay bu platformda neler duyucam artık ablasına da ****** şeytan fln diyor ne desem bilemedim 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Senin kocan annenin üstüne dövmek için yürüyor sen hala o adama koca diyorsun senin annen hayat kadını dahi olsa kocan onun üstüne yürüyemez şahsen senin yerinde ben olsaydım anneme sahip çıkardım yarın emin ol o kocam dediğin şahıs senin de üstüne yürür annen için gerçekten çok ama çok üzüldüm kız kardeşin ve erkek kardeşin için de Allah hepinize yardım etsin kimse kimsenin yaşadığını bilemez ama dedikodu dedin mi hiç Allah'tan korkmazlar 
(1,856 puan) tarafından
Annen nasıl geçiniyor kim bakıyor
(634 puan) tarafından
Annemin 750 TL aylığı var temizliğe gidiyor kimseye bir zararı yok kendi halinde geçiniyor yanlız yaşıyor kimseden birşey istemez elinde varsa ihtiyacı olana verir aksine
(1,856 puan) tarafından
Evi kira mi yazık ya bilmiyorum ama annene sahip çık ilerde yoksa aynı duruma dusebilirsin
(634 puan) tarafından
Evi kendi evi annemle birlikte aldık orayi ben çalıştım o çalıştı evlenmeden kiralarda sürünmesin annem diye 18 yaşımda o kadar borca girdim peki o ne yaptı biliyormusun ablama tefecilerden borç para aldı senetlere imza attı eve icra koydular ablanın parası yok dedi ablamın kulağı bile duymadı avukatlarda adliyelerde ben uğraştim mahkeme açtım itiraz ettim para yok davayı uzatıyoruz hala
Ablam eşimle benim arami açtı sizden bu intikamı alcam dedi anneme ertesi hafta eşimi annemin üstüne saldı eşim ya beni ya annemi öldürecekti geldiğinde gözü dönmüştü çok korktuk evde polisi aradık kaç saat sonra polis geldi
Dışarı cikiyorum miyde bulandırıcı bir laf çıkarmış ablam kadın odaklanmış anneme annemin yanında kaldığım için bana ne yapsam nereye gitsem bilemedim çaresiz kaldım eşimde hatalı annemi öldürürdü bile kıl payı kaldı
(634 puan) tarafından
Eşimi gizli numaradan adamlara aratıp annesi karını satıyor pezevenkmsn sen dedirtmis annem karını satiyor diye bizzat kendi söylemiş  falan  
Banada annem yuvanizi yıkıyor söyle böyle derdi hep
0 oy
tarafından
Dizide gördüğüm.olaylar ben cekimser hakkimi kullaniyorum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Cinayete itmekten ablan suclu aslinda azmettirici olarak gecer öyle konularda. Ay oyle sahsa abla dahi demen hata hicbiriniz gorusmemelisiniz aslinda cok simartilmis.
(634 puan) tarafından
Annem simartti ne olsa ona sorar o ne dese onu yapardik annemin sanki o annesi gibiydi annemi köpek gibi azarlar di en son kocasına ihanet etti annemde yüzüne vurup yanlış yaptığını söyleyince düşman oldu ona
0 oy
tarafından
Valla annen haklı canım kocanın aklı yokmuda ablanın ağzıyla hareket ediyor
0 oy
(672 puan) tarafından
Ben ne okudum yaa tövbe bismillah Allah yardımcınız olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,982 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 889 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,065 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Buse korkmaz (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 595 göst.

Kategoriler

1,498,479 soru

24,477,486 cevap

355,883 kullanıcı

...