0 oy
211 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Varsa hangisi güzel ? Hani bu hazır ağdalar varya bant gibi elinle ısıtıp yapıştırıp çekiliyor öyleydi dimi? :D. Varmı mi?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet var canım zaten tek bir çeşit var o hazır bantlardan
(3,761 puan) tarafından
Hiç blmiorm cnm almadım çünkü:)
tarafından
Canım BİM'deki iyi ben de aldım yani bayağı iyi alıyor işe yarıyor yani işini görür
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim aldım valla bir tek koltuk a. Kullanıcm ztn ağda m. Kaybettim evde
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Var canım iyi de iş görüyor hem de çok ucuz geçen aldım iki defa 
(3,761 puan) tarafından
Hmmm sevindm cnm bir koltuk altim var onu da onunla alayım ddm ağda makinemi evdekaybettim de :)))
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Walla geçen 101 den aldım beğenmedim . Ama bir arkadaş şok un agdasinin daha iyi olduğunu demişti
(1,149 puan) tarafından
ben yillardir bimdekini kullaniyorum cok memnunum elektrikli sobanin onunde ısıtıp kullaniyorum guzel şoktaki ise cok kotu
0 oy
(3,837 puan) tarafından
Çekmiyo tüyleri ben beğenmedim 
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim ben aldm bakalm ins güzel çıkar
0 oy
(658 puan) tarafından
Epi ağda var 
(3,761 puan) tarafından
Ağda m. Kaybettim evde bir tek koltuk a. Kullncm bakalm nasıl olck
0 oy
(416 puan) tarafından
Yüz için düşünüyorsanız ve ya seyrek koltuk altı tüyleri için bimde ki ağda bantları güzel işe yarıyor lazere gitmeden hep oradan alıyordum yakın bana diye 
(3,761 puan) tarafından
Epilasyon a başldm yeni yarım bacak ve bikini bölgesi birtek koltuk a. Kldi onuda ağda ile aliorm ağda m kaybettim bayadir evde jiletlede olmuyor hiiic sevmiyorum en snnda bunu deneyim ddm bende cnm
(416 puan) tarafından
Seyrekse koltuk altın işe yarıyor canım
(3,761 puan) tarafından
Normalde yok denecek kadar azdı zmnla jilet ağda vs cogaltti birkere lazere gittm daha gidemedim koltuk altına o hele mahfetti ama yine öyle çok gür değildir incedir tüylerim cnm
(416 puan) tarafından
Anladım canım boncuk ağda da kullanabilirsin cidden azaltıyor
(3,761 puan) tarafından
Boncuk ağda tam olarak çıkartmadim ama ağda makinesi vardı içine ağda tkior sürüyor cekiordm kayboldu evde :))) bide ağda bende tüy çoğaltmaya başlamıştı güreştirdi fln
(416 puan) tarafından
Bende çok işe yaramıştı makineni bulursan 2 - 3 kez dene fark edersin şekersiz ve  bezsiz  kağıtsız kullanılıyor dökülünce de donduğu yerden al yapışmıyor yağa falan da gerek yok suyla yıkıyorsun parçacık kalınca ohh rahatlık valla :))))
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim ❤️
Bu bimden epi markasında sir ağda bandı aldm elimin üstüne hiç yapmadm bir kereliğine yapsam tüyler çok mu çıkar hep yapmam gerekir mi
(416 puan) tarafından
Rica ederim  balım ne demek  çok çıkarmaz normal de çıkardığı kadar çıkarır aylık yaparsın temiz olur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,296 göst.
20 Aralık 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Busraaras1409 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 231 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu

412,395 soru

12,415,116 cevap

44,986 kullanıcı