+1 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
Oglum gece uyumuyor demisfim bugun doktora sordum bu damlayo tahlil.sonuclarina bakar ona gore bi sorun yoksa kullaniriz dedi yarin cikcak sonucumuz kullanan var mi yan etkileri falan oldu mu zararli bi damla mi

4 Cevaplar

+1 oy
(5,568 puan) tarafından
Kullanıp memnun kalan vardı . Yemin ederim gece boyu uyanırım. Uyku yok . Bende surda bekliyim. 
tarafından
Memnun Kaldim 3 ay kullandım tiktokta da bir çok kullanan anneler var video çekip atıyorlar onlara denk gelirsem linki size atarım cidden memnun kaldım
(5,568 puan) tarafından
Evet bende tiktok da gordum
(768 puan) tarafından
Gece uyanmalari azalir mi ve sizce bu damlayla uyku egitimi verebilit miyim.  Daha önce vermeye çalıştım ama katıla katıla agliyodu belki bu damla uykuya gecerken aglamasini önler
tarafından
Ben böyle verdim daha doğrusu uykuya kendi kendine uyumayı öğrendi
(768 puan) tarafından
Ay insallah zaten öğrense gece uyaninca uyur kendi insallah ise yarar damla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadarlık oğlunuz 
tarafından
Maşallah kullanmanızda sakınca yok ayına göre herkes çok memnun ondan benimki çok küçük daha ama bende istiyorum kullanamıyorum
(768 puan) tarafından
Cogu kisi uykuya gecisi kisaltiyo gece uykusunu etkilemiyo demis ama bizim sorunumuz uykuya gecis degil gece cok uyanışı
tarafından
Uykuya geçişi kolaylaşıyor ve uzun süreli uyuyor diye biliyorum
(768 puan) tarafından
Acaba uyku egitimi verebilir miyim ki bu damlayla kendi kendine uyumasini ogrense
tarafından
Olabilir canım uyku eğitimi de alabilir şuan
0 oy
(768 puan) tarafından

Postum uste ciksin:D

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Biz kullaniyoz uyku ilaci degil uykuya hecisi kolaylastiriyor cabuk daliyor uykuya 2 haftadir kullaniyoz memnunum
(1,929 puan) tarafından
Once emerken uyyordu kesmek zorunda kaldim salliyarak yada biberondan sut ucerken uyuyor ama genelde sallarim
(768 puan) tarafından
Benimki emerek uyuyor 9 ay olcaz kendi kendime uyku egitimi vermeye çalıştım olmadi uykuya gecerken katila katila agliyofu belki bu damla yardımcı olut
(1,929 puan) tarafından
Benim oglumda 8 bucuk aylik sallarken zapdedemiyordum bende ama bu damla ise yaradi ya bizde bide dis zamanlari ya tam ondanda durmuylar
(768 puan) tarafından
Aynen bakalim bizdede ise yarar insallah
(1,929 puan) tarafından
Insallah canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 326 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,552 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde MiracAlpinannesi (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu

408,298 soru

12,264,925 cevap

37,438 kullanıcı

Kategoriler

...