0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 tane 3 metre daha yolluk yıkadım 1 tane kaldı oda yarına yıkanır artık bu arada dün yıkadıgim 2 güne kurur gibi çünkü suyu çekmiş hiç su akmıyor yarında o yolluğu yıkayıp 2 camı silip perde yıkarım dbdbdbdbdbd halılar kuruyana kadar bir gün buzdolabi bir gün mutfak dolabı dışarı bir gün mutfak sandalyeleri bir gün banyo bir günde oturma odası 1 hafta sonra değmeyin keyfime halıları bingonun Yumuşatıcısi Arap sabunu ve feyri ile yıkadım birde beyaz sabun 4 yıkama 1 durulama mis kokulu evim benim 

8 Cevaplar

0 oy
(10,861 puan) tarafından
Ohh miss ellerine saglik
tarafından
Çok sağol aşko yılmadan pes etmeden çalışıyorum allahtan eşim evde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah maşallah Mükremin amcamın iş aşkına bak yahu 
tarafından
Mükremin dayınız evde karı olmayınca işi üstlenmek istedi dbdbdbdbd
tarafından
En iyisi yakışır amcama :-))
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Bu arada çocuklar ne yapıyor kim ilgileniyor onlarla çok merak ediyorum
(4,090 puan) tarafından
Valla bende onu diyordum kendi kendime şimdi ya kızım 1 yaşında saat 4 de uyudu uykuyla yemek arasında bi seçim yapmalıydım şekerim düştü mecbur gidip yemek hazırlayıp yiyip toparlayıp geldim uyandı halı yıkama geçtim evi süpürüp silip lavaboları yıkayınca mutlu oluyorum bende mi problem kızımda mı anlamıyorum :D
tarafından
Ben karnını doyurup altını açıyorum eşim bakıyor oynuyor onlarla eşim 12 de evde zaten
(13,618 puan) tarafından
Kocamla çocuklarımla vakit geçirmek varken neden bu kadar temizlik hastalığı var sende acaba bı uzmana mi gitsen bu dediğimi yanlış anlama lütfen ama bu kadarı çok fazla
Ada yani bende temizimdir titizimdir evim her zaman derli topludur ama hiç bir zaman kendime bu kadar işkence etmiyorum
(4,090 puan) tarafından
Canım valla zor saat 12 de işten geldim ancak bebeğimin yemeği oyunu uykusu bizim yemeğimiz bulaşık süpürge bi güne bu kadarını sıkıştırabiliyorum bu kadarını yapmam için çocuğumla asla vakit geçirmemem gerekiyor kendime hiç vakit ayırmamam gerek
(13,618 puan) tarafından
Yani bu kadar temizlik çok abartı geliyor bana ben evde olduğum halde her gün düzenli süpürürüm sadece o kadar
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Bende sandım kocan bey aşka geldi :woot:

tarafından
Yok kız genelde aşka gelen taraf benim xbsbdbdbdb
0 oy
(7,786 puan) tarafından
1 ay sonra da sanki hic temizlenmemis gibi olacak :D 
0 oy
(5,571 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım . Walla temizlik gibisi yok 
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Senin bu maratonda bebeler ne yapiyo ☺️
0 oy
(1,305 puan) tarafından

Kış günü  kudurdunmu bacim :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 441 göst.
0 oy
12 cevap 344 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.

413,155 soru

12,438,693 cevap

45,906 kullanıcı

Kategoriler

...