0 oy
848 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Ben 1.5 senelik evliyim 26 yaşındayım eşimde 27 yaşında cok severek evlendık, ben elinde mesleği olan bır ortama gırdıgım zaman sevilen sıcakkanlı bı ınsandım suan kendımı tanıyamıyorum, eşimin sevgılılık döneminde kendını sakladığı düşünüyorum huylarını, ben onun gözünde dış kapının mandalıyım onun ıcın ailesi sadece annesi babası kardeşi beni hıcbıryere bırakmıyor markete pazara bıle ondan habersiz gıdemıyorum cok kıskanc saçımı nasıl tarayacagıma kadar tutun da gece hangı tarafa dönup uyuyacagıma bıle karar verıyor kafayı yemek üzereyim beni çalıştırmıyor ekonomık özgurlugumude elımden aldı ben onun gözünde hızmetcıden baska bısey degılım siZce ne yapmam gerekiyor 

28 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Sakın bu adam düzeltmeden çocuk yapma hatta git ailene az korksun belki kafasına dank eder 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cocuk olmadan arkama bakmadan kaçar yeni hayata merhaba derdim.. gelecek bundan daha umitli bence
0 oy
tarafından
Çocuğun yoksa kurtar kendini bırak 
0 oy
(19,049 puan) tarafından
Ben böyle bir durumda can givenligimden emin olduğum anda bosanirdim. Böyle.olan biri saldırgan da olabilir. 
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Nasıl katlanıyorsunuz bu heriflere anlayamıyorum. Böyle böyle sizi bastırıp yarım bi gün çocuğunuzda olunca ona muhtaç hale getiriyolar işte. Bi kere o kıskançlık değil hastalık. Ayrıca bi şiddet buda. Evlendiniz diye kölemi oldunuz yani ay deliriyorum ya. Bırakın şu adamalrı ya 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Çocuğun yokken boşan öyle hayat geçmez .İş bulur çalışır kendine yeni bir hayat kurarsın
0 oy
tarafından
Belli ki psikolojik sorunlari var esinin. Onlari cozmesi gerek. Nacizane tavsiyem korun ve su an cocuk yapma. Once psikolojik destek alip kendine gelmesi lazim  
0 oy
(932 puan) tarafından
Ya canım çok üzülüyorum böyle yorumlari yazarken ama bir yandan da tutamıyorum.kendimi.hani derler ya yol yakınken..

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 817 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 330 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 349 göst.
+1 oy
12 cevap 552 göst.
28 Nisan 2024 Aile kategorisinde Umeyr (13 puan) tarafından soruldu

406,512 soru

12,192,697 cevap

36,720 kullanıcı

...