0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hiç yaşadınız mı ne gibi tedaviler uyguladılar

6 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Şu an yaşıyorum antibiyotik verdiler ama hala ağrım var aylardır çekiyorum
tarafından
Bana da antibiyotik verdiler ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim 2ayaginin bas parmagindan ameliyatli
0 oy
tarafından
Cpcuklugumdan berı gecmek bılmeyen çilem   di....

Hamıle kalana kadar hıc bu kadr agrı yasadıgımı bılmezdm hep batardı agrırdı ama hamılelıkde aldıgım kılolar yuzunden bu sefer ıltıhap oluamaya basladı dogumdan 3 ay snra aldırdım tırnaklarımı. 2 bas parmagım. Köşelerden kesıp tırnagın kökünü yaktı doktor tekrr cıkmasn dıye . Yaklasık 9 ay oldu cok sukur ıyıyım . 

Onun harıcınde tırnagını köşeden kaldırıp gazlı bez koy altına tırnak dısarı dgru uzasın. Köşeden kesme sakın batık yerını altına bısy yerlestırıp dısa dgru uzamasını saglamalısın . 

Sırkelı suda beklet ayagını bıraz o yumusamasını saglıyo o sekılde kaldırabılırsn . Tırnaklarnı duz kesmen lazm oval kesıncede batıyo
tarafından
Bnmde 2 baş tırnak ayni sekilde ve iltihap olustu hamileyken başladi 1 senedir böyle cok aci çekiyorm. İlaç antibiyotik veriyolar mi peki operasyondan sonra. bende yaptırmak istiyorum sen gibi ama bebeğim emiyo diye ilaç kullanamiyorm ağrilara dayanabilirmiyim sonrasında ilaçsız
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Bn almadm antıbıyotık canm. Dıkıs attılar bıde 10 gun snra aldr dedı bn sadece parol ıctm dedgın gbı emzırıyırum dye ılac kullanmk ıstemedım. Aldırdıkdan snra 2 3 gun cok asırı agrım oldu ustune zor bastım ılac kullanmadgım ıcn 10 gunde tam toparlandm . Ama emzırenler ıcnde ılac varms dktr demedı bnde tekrr sylemedm. Doktora emzrdgını sylersen ona gre ılac yazar canm
tarafından
Bu nasıl bir illet ya
tarafından
Sendede ıltıhap var mı canm
tarafından
Evet çok günde 2 kere antibiyotik verdi 1 krem birde batikon
tarafından
Soğanı soy bı guzel haşla yumusasın snra hafıf ılıyımca parmagına sar. 1 saat beklet onu . Snrasnra parmagına masaj yap ıcndekı ıltıhabı akıtıyo canm
tarafından
Tamamdır canım çok sağ ol
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Düzenli pediküre gitmeyinca yaşıyorum, hep düzenli gitmeye çalışıyorum. Faydası var, iyi biri yaparsa tabi.
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 146 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu