0 oy
437 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,060 puan) tarafından

image

image

ikinci fotoğraf gibi başlayıp ilk fotoğraf gibi oluyor hepsi ve 2 saat önce 5 tane varken şuan 10 tane olmuşlar ve küçük kucuk benekler devam eviyor çıkmaya bu su çiçeği mi asimizi 10 gün önce olduk farklı birsey de yedirmedim ben şaşırdım bu çocuk sürekli bisiler çıkarıyor bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bildiğim kadarıyla su çiçeği kırmızı olur ama bence bu sivilce yani benim annem diyor öyle olması güzelmiş 
(4,060 puan) tarafından
Valla cnm bu şekilde çıkıyor hepsi böyle şuan bnm annem de şu çiçeği değil dedi ama bilmiyorum genede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asi olduğu için hafif atlatıyor çiçek yada kızamık olabilir doktora gotir ateş var mi çiçekte ateş oluyor 
(4,060 puan) tarafından
Yok canim şuan ama genede bilmiyorum kaşınır mis hiç elini faln götürmüyor oldu yere bilemedim vallahi
tarafından
Çocuk küçükse kasinmiyor hiç benim iki çocuğum da çiçek oldu büyük çok zorlandı küçük ayakta geçirdi kizamikta olduk sadece biraz halsiz oldu o kadar çiçek gibi bence bu
(4,060 puan) tarafından
Bilmiyorum eğer çiçek ise bende çıkarırım çünkü en çıkarmadım çiçek ikimiz de benek benek gezeriz artık hay allag cumartesi günüde doğum günü vardı ya
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Şu çiçeği daha kırmızı olur ama bilemedim doktor daha iyi bilir bence :)
(4,060 puan) tarafından
Yarın sabh ilk işim girmek olcak bende çıkarmadım eğer şu çiçeği ise yandığım gündür benim
(4,688 puan) tarafından
Niye canım çocukken çıkartması daha iyi aslında büyüyünce daha zor olur
(4,060 puan) tarafından
Kız o çıkarsın sorun yok be çıkarmadım bana bulaşır sa işimiz zor yetişkinler çocuklardan ağır geçiriyor muş
(4,688 puan) tarafından
Evet öyle peki aşın falan yok muydu :/
(4,060 puan) tarafından
Bilmiyorum ama yok diye düşünüyorum ben
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Dogil bence 
(4,060 puan) tarafından
Ay hemşire arkadaşım var bebek hemşiresi o %100 şu çiçeği dedi aklımı aldı püf
(3,854 puan) tarafından
Resimle anlasilmiyor benim kizimdada 5.6 tane varda dra resim atdi .anlasilmaz resimle dedi .ama gorunduyu kadar su ciceyidir dedi bende korkmusdum.ama oyle olmadi zamanla gecdi ustelik kizariklarin ortasinda su da toplanmisti
(4,060 puan) tarafından
Doktora götürdük cnm şu çiçeği değil dedi ama çoğalır ve kızarır bide ateş olursa şu çiçeğidir dedi azalıyor gibi şuan Bi kaç yerde gene çıkıyor falan yani Bi tuaf bakalım 2 güne belli olur dedi bekliyoruz bizde ne olucak diye
(3,854 puan) tarafından
Aynen kuzum bende benzetmedim zaten ona
(4,060 puan) tarafından
Alerji imiş canım ya doktora gittik tekrar domates yapmış dedi
0 oy
tarafından
Uyuza benziyo cnm artiyo uyuzda suandada salgın var 
(4,060 puan) tarafından
**** mu yok artık kız sokağa çıkmıyoruz bize gelen yok hele nereden bulaşır bu
(4,060 puan) tarafından
AA bu daha ok benziyor bizimkilere yok artık ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 268 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annakuzusu (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 145 göst.
11 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu

412,729 soru

12,426,517 cevap

45,507 kullanıcı

Kategoriler

...