0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından
Bugün özelde bı dr gittim devletten sıra bulamiyorum diye zaten her defasında rastgel Dr gidiyorum normalde en baştan beri USG de hep adetten 3-4 gün önde görünüyordu farklı Drlara gitmeme rağmen. Bugün gittiğimde adet tarihinde uyumlu cikt tam 19+0 yani uygulamadada o şekilde. Boyu 20cm kilosu 280gr normal dedi ama ben daha fazla bekliyodum çok az geldi. Eltim de hamile ben o haftadayken 460gr di bebek dedi farklı bı Dr daha mı gitsem acaba sizinkiler nasıl acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Doktor bir sorun yok gayet iyi derse kilosu için hele hele daha erken gebelik haftasindaysan hiç kafanı takma 
(3,148 puan) tarafından
Ya birazilgisiz gibi geldi Dr sanki kafası dağınık gibiydi normal normal dedi gecti. Bu üçüncü gebeliğim hala hareket vs hissetmiyorum bide sık sık karın ağrım oluyor endişe ettim ters giden şeyler mi var acaba diye ama bişey demedi sadece her şey normal dimi sorun yok dedim evet normal dedi gecti
(1,757 puan) tarafından
İçin rahat etsin istersen başka doktora görün canım
(3,148 puan) tarafından
Bakayım zaten ayın 29unda da detaylı USG var sabredebilirsem orda bakarız olmadı tekrar başka Dr giderim artık
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Usg ye ne bakan bacib ortalama bi deger gosteriyor gecen hafta gittim 18 de 246 gr boyu zaten demiyor tam haftasiyla uyumlu diye benim adet tarihimde belli degil usgdekini baz aliyor hep
(3,148 puan) tarafından
Ya ne biliyim eltim öyle deyince şuphe ettim bide benim üçüncü gebelik ama hala hareketlerini vs hissetmiyorum sık sık da karın ağrım oluyor ondan yani ters giden biseyler mi var diye merak ettim Dr da biraz kafası dağınık gibi geldi bana
(1,929 puan) tarafından
Hjhjjh ayni benimde 3 gebeligim ben hisediyom coktandir benimde surekli bel agrisi ve sancim var cok erken kaldigim icin 3.ye normal diyorsa hic takma kafana asagi yukari bi deger fazla da ola bikir azda eltin iri bisi dogurmus ozaman :D
(3,148 puan) tarafından
Yok kız daha doğurmadi 28 haftalık oda geçen gün gitti 1kilo demiş Dr önden gidiyomus galiba başta benimde öyleydi hep şimdi böyle deyince geriledi mi ki dedim :)
(1,929 puan) tarafından
Ne yapacan bacim kilolu olani da dogurmak zor sagligi yerinde olsun yeter kasar muz kilo aldirir diyorlar dene istersen ama bunyeylede alakali bisi
(3,148 puan) tarafından
Olsun ya 5kg olsa da farketmez bana benim doğumlar hep sezeryan :D bide ilk kızım erken doğdu 2kg bakımı zor oluyor inşallah biraz ele avuca gelen bı bebek olurda bakarken zorlanmam diyorum onu da duydumnda son ada işe yarıyor diyolar bakalım denerim teşekkür ederim:)
0 oy
(2,591 puan) tarafından
USG bir tartı değil tahmini ölçüm yapıyor eğer doktorun herseyi için normal dedi ise kim ne derse desin takma kafana canım 
(3,148 puan) tarafından
Arada o kadar fark olması garip geldi yani üç aşağı beş yukarı elbet oluyor da. Bide hala hareletlerini hissetmiyorum üçüncü gebelik oysaki sık ik da karın ağrılarım oluyor acaba dedim ters biseyler mi var geriden falan mı geliyo diye Dr da biraz dalgın gibiydi geçiştirdi gibi geldi
(2,591 puan) tarafından
Ben 20.ci haftada hissettim oğlmu canım
(3,148 puan) tarafından
İlk miydi bende ilk kızımı 18-19da hissetmiştim ikinci kızımı 13-14 gibi hissettim bu oğlan 19 hafta oldu tık yok valla
(2,591 puan) tarafından
Erkek geç hissedilir derler canım kiloya takılma bence sağlıklı olsun da zayıf olsun boşver
(3,148 puan) tarafından
Orası öyle tabi canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ooo elti der tabi, hazir lafi gelmis boş gecermi??? Doktor iyi diyorsa sorun yok.
(3,148 puan) tarafından
Ay ne biliyim inanasim da gelmedi ama öyle diyordu benden 2 ay önde şuan 28 haftalık simdi de 1 kilo demiş Dr ondeymis falan filan. Baştan beri benim de hep usg önde çıkıyordu hafta olarak adetle uymuyordu yani kilo da az çıkınca dedim geriledi mi acaba noldu
(1,363 puan) tarafından
Bosver arkadasim  dogru bile olsa ne bu çok mattah birsey sanki. Ben ya ayni ben ama hamileliklerim farkli. ilk oglumda oyle 2 hafta ileri ileri, simdi 2.ye hamileyim bu ne ileri ne geri. Olmasi gerektigi gibi. Hepsi farkli olabiliyor. Cuma gunu 35+1 de gittim 47 cm dedi 2600 da kilosu. Boyu ilk ogluma gore uzun mesela... takilma hiç, saglikli dogsunda gerisi onemli degil.
(3,148 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın valla en önemlisi sağlıklı olmaları çok teşekkürler
0 oy
(348 puan) tarafından
18de 250gramdı bizim bebiş. eltin biraz abartmış bana kalırsa :)
(3,148 puan) tarafından
Bana da biraz öyle geldi ama şimdide 28 haftalık Dr 1 kilo boyunda 33cm demiş ondeymis bebek öyle diyo. Baştan beri benimde USG de önden çıkıyordu haftam hep kilo da az diyince geriledi mi acaba dedim :)
(348 puan) tarafından
Bebeğin o kadar kilolu olması iyi bişey değil canım çocukta bir sürü hastalığa yol açar Allah korusun. En fazla 2 hafta önde gitmesi iyi 2 den fazlası anne için de bebek için de riskli
(3,148 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum çok teşekkürler sağlıkları yerinde olsun da mühim olan o

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
16 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,734 puan) tarafından soruldu

412,685 soru

12,425,232 cevap

45,441 kullanıcı

Kategoriler

...