0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Öncelikle teşekkür ederim önceki postuma yazan herkesden yazamadım ama ddklrinizi denedm :angel:

Nohutla uğraşıyordum bir yandan da koca bir tencere haşlıyorum buzluğa atayım dedim haşlanmak nedir bilmedi benimde öyle çok zmnm yok uykum gldi uyumam lazım sabah erken klkcm çünkü en sonunda kapattım altını sıcak şimdi ben bunu öylece bıraksam kokar mi? Bozulur mu? 

2.sorum da ben bunu yarın akşama doğru poşetleyp buzluğa atsam olur mu ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dahada yumuşar canim
(3,767 puan) tarafından
Suyun içinde bkletym ozmn cnm dökmeden
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Bişey olmaz hemen 1 günde yarin sabah kalkinca direk haşla soğuyunca posetle aksama birakma
(3,767 puan) tarafından
Ben sabah gidicm cnm akşama anca eve glcm:/
0 oy
tarafından
Süzgeçe koy zaten kıştır ne olacak yarın poşetle ne olacak 
(3,767 puan) tarafından
Evin içi sıcak cnm oyzdn
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Pismediyse suyunda  kalsın sabaha kadar güzel şişer  dolaba koy  soğuyunca canım bozulmaz
(3,767 puan) tarafından
Aşırı uykum gldi sıcaktır şimdi:(
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Uyu canım birsey olmaz eğer dudukluye koyup kaynattiysan kapağını açıp birakabilirsin sabahta yeniden kaynatirsin eğer evin çok sıcaksa soğuduktan sonra buz dolabina koy akşama doğru poşetler atarsın evin derecesi yüksek olunca bozulabiliyor 
(3,767 puan) tarafından
Normal tencerede yaptım cnm hala sıcaktır büyük ihtimalle sabah uynnca koysam mi acab bilemem evin içi sıcak çünkü biraz
(1,105 puan) tarafından
Sabah koyarsın canım sabaha kadar birşey olmaz posetlemek için de akşama dogru demişsin hem bu gece hem yarın akşama kadar beklerse agirlasabilir oyuzden sabah sen kaynatıp soğuduktan sonra dolaba at nezaman posetleyeceksen ozaman çıkarırsın bende şuan da hasliyorum ☺️ hem yarın bir kismiyla yemek yapicam bir kısmını da buzluğa aticam
(1,105 puan) tarafından
Sağol canım ☺️ git yat dinlen sen birseycik olmaz sabaha kadar soğuduktan sonra buzdolabına at nezaman müsait olursan halledersin iyi uykular ♥️
(3,767 puan) tarafından
Geri kaynatp soğumasını bkleyeblrm ama dimi:) teşekkür ederim cancağızim ❤️ hayırlı geceler
(1,105 puan) tarafından
Evet canım yapabilirsin ☺️ ama dolaba koyarken de suyunu süzüp koy ben öyle yapıyorum senin gibi bir durum başıma geldiği zaman suyuyla koyduğunda bir koku oluyor nohutta ☺️
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Direk suz canım ama hemen posetle derim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
2 Nisan 2024 Moda kategorisinde Slmcnm (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 442 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 502 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu

411,969 soru

12,402,244 cevap

44,470 kullanıcı