0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından

Bir anne icin en buyuk mutluluktur bence bana yapılan o kadar gururlandim ki esim boyle dusunmez beni esimin kuzeni resmen bugun bana yemek yaptirmadi sagolsun aksam esimi aradim dedim ne zaman geliceksin ona gore yemek yapayim yapacaklarim cok kolaydi sogumasin diye gelmesine yakin yapayim dedim esimide kuzeni getiriyormus adam 5 dk sonra beni aradi yegenim yemek yapma cocuktan yorulmussundur disaridan soyliyim dedi derdim yemek falan degildi ilk defa birinin beni anne olarak dusunmesi gururlandirdi gecen esim ile tartistigimizda konusmaya gelmisti benim soylediklerimde cok degistirmis bu abiyi onu farkettim iste kadin gezemez kadin cafeye gidemez gibisinden seyler soyledi bende dedim abi madem oyle senin karina yazik degilmi belki oda gezmek istiyor bir cafeye oturup sninle cay icmek istiyor diye girdim lafa anlattimda anlattim adam evine gitmez dukkanlarinda kalirdi ertesi gun evine gitmeyr karisiyla ilgilenmeye basladi halen oyle devam ediyor belki benim dediklerim sayesinde belkide degil ama karisinin mutlulugu benide mutlu etti Allah herkesin karsisina boyle insanlar cikarsin insallah❤ Insallah herkes Annelerin Kadınların kıymetini anlar:)

3 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Hak etmissin yemegi :)))
(3,102 puan) tarafından
Kuzum valla dedigim gibi Allah tarafindanmi artik bugunde o kadar yorgundumki sirf derdim kizimin karni doysun ama baygin gibiydim resmen zaten benim istah 0 kizim icin yaparim yemekleri sirf onun icin mutlu oldum bide dusunulmek hosuma gitti esim bile anlamiyor ne kadar ypruldugumu gazli bebegimde olunca
(5,268 puan) tarafından
Canm herkes kalbinin ekmegini yer...sen adamin esini dusunup adamin yanlisini farkina vardrmissin oda tsk mayetinde yemk ismarlamis demk ki
(3,102 puan) tarafından
Hemcinslerimin mutlu oldugunu goriyimde onun mutlulugu bana yeterde artar
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
İnşallah böyle sığ düşünceye sahip herkesin fikri değişir de kadınların değeri bilinir güzel bir şeye vesile olmuşsun :)
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Aslında önce eşinin semi düşünmesi laİm.  Ama olsun o da güzelmiş valla :-) çok mutlu oldum.aksama kadar canımı, çıkıyor valla bir gynde yemek yapmayalim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 724 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,766 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,103 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤️Niloyaninannesi❤️ (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,586 soru

23,910,661 cevap

322,963 kullanıcı

...