Bir anne icin en buyuk mutluluktur bence bana yapılan o kadar gururlandim ki esim boyle dusunmez beni esimin kuzeni resmen bugun bana yemek yaptirmadi sagolsun aksam esimi aradim dedim ne zaman geliceksin ona gore yemek yapayim yapacaklarim cok kolaydi sogumasin diye gelmesine yakin yapayim dedim esimide kuzeni getiriyormus adam 5 dk sonra beni aradi yegenim yemek yapma cocuktan yorulmussundur disaridan soyliyim dedi derdim yemek falan degildi ilk defa birinin beni anne olarak dusunmesi gururlandirdi gecen esim ile tartistigimizda konusmaya gelmisti benim soylediklerimde cok degistirmis bu abiyi onu farkettim iste kadin gezemez kadin cafeye gidemez gibisinden seyler soyledi bende dedim abi madem oyle senin karina yazik degilmi belki oda gezmek istiyor bir cafeye oturup sninle cay icmek istiyor diye girdim lafa anlattimda anlattim adam evine gitmez dukkanlarinda kalirdi ertesi gun evine gitmeyr karisiyla ilgilenmeye basladi halen oyle devam ediyor belki benim dediklerim sayesinde belkide degil ama karisinin mutlulugu benide mutlu etti Allah herkesin karsisina boyle insanlar cikarsin insallah❤ Insallah herkes Annelerin Kadınların kıymetini anlar
1,508,189 soru
24,615,707 cevap
364,322 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın