+1 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Memnun musunuz? 

13 Cevaplar

+1 oy
(7,496 puan) tarafından
Pisik yapmadı canım kullanılabilir ama doğadan olan bizim kullandığimız
(7,496 puan) tarafından
A 101 de oluyordu var mı bilmiyorum şimdi
tarafından
Netten çok uygun buldum canım almadan sorayım dedim saol
tarafından
Hele siteyi gönderse bizde faydalanalım bari
tarafından
Gitti gidiyorda canım bak görürsün zaten 6 numara
tarafından
Sağol canım bende 6 numr alıcam zaten
-Reklam-
+1 oy
(8,232 puan) tarafından
Bezini kullanmadım. Islak mendili çok güzel
tarafından
Bana bezi lazım kız :) :)
0 oy
tarafından
Çok güzel bir bez tavsiye ederemmmmm kuzum ⚘❤❤❤
tarafından
Yaaa hülyoş ciddi misin kilot bezi çok uygun buldum netten alsam mı kalıpları nasıl
tarafından
Vallahi kuzum ben çok memnun kaldım burda sürekli bulamıyorum aşırı güzeldi bir defa eşim almıştı memnun kaldım
0 oy
tarafından
Evet canım memnunum pişik falan yapmadı gayet iyi 
tarafından
Tamm canım saol kalıpları nasıl ben doğduğundan beri evy baby kullanıyorum çok memnundum stoklarda yok görünüyor mecbur başka bez alcam
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Onu kullandım gulcinim sevmedim bebem naturali deniycem çok memmun kalan var ondan
tarafından
Yaa deryoş ben evy baby den çok memnundum offf
(45,023 puan) tarafından
Onu bende denemek istiyorum gimsadan alışveriş yapıyoruz hep orda yok hiç bende bebem naturale gecicem bakmıştım gimsada 80 adeti 80 liraydi
tarafından
Evy baby marketlerde yok zaten deryoş netten alıyorum hep turcodan memnun herkes sen neden sevmedin
(45,023 puan) tarafından
Sardigim gibi iki saate çiş ful dışına çıkardı bida almadım netten evy baby baktım çok pahalı geldi
0 oy
tarafından
Baby turco dogadan yaklasık 7 8 ay kullandm pısık felan yapmadı canm cok memnunum hala ara ara bı canbebe bı baby turco dogadan kullanıyorum. sadece bu 2 bez ıyı geldı kızıma dgerlerı pısık yaptı bızı
tarafından
Kılosuna gore al canm kac kılo
tarafından
12 kilo canım
tarafından
Kac paket alacan bez canm  . 2 tane felan alacaksan hem 5 al hem 6 numara . Ama 5 de olur muhtemelen ben 5 kullanıyorum ama 5 bı yık buyuk gıbı 4 de bı tık skıyo gbı. Arası yanı. Canı acımasın dıye 5 almstm ama dedgm gbı bı tık buyuk oluyo . Sen hem 5 al hem 6. Ikısınıde dene
tarafından
Fırsat paketi alcam canım hem 5 hem 6 alamam ki :)
tarafından
O zaman 5 al canm smdı baktım da 5 numara 12 - 25 kılo
6 numarada 16 -25 yazıyo
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Bezi de güzeldi bı ara trendyoldan bedava almıştım 
0 oy
(55 puan) tarafından
Ben kulanıyorum.cok memnunum.islak mendilde onu kullanıyorum.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Oğlumda memnun değilim 6  beden de sızdırıyor ama kızımda memnunum belki erkek için uygun değil ama kız için uygun bir bezdir
tarafından
Yaa bende 6 numara alacağım ben evy baby kullanıyorum başından beri 6 numaraya yeni geçicektim ama acayip pahalanmış birde kullandığım çeşit stokta yok şimdi turcoyıda mı 6 numara alsam
(7,827 puan) tarafından
Aynı numara al canım evy baby hakkında bilgim yok ama hangi bezi alırsan al google akakçe sayfasına gir orda arama yerine misal baby turco 6 yaz arat sıralamadan en ucuz birim olanı seç hangi sitede en ucuz ordan görürsün
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Ben bir kaç paket kullandım oğlum normalde 6 numara kullandığı halde küçük geldi kalıpları biraz küçük galiba güzel bez ama 
0 oy
(211 puan) tarafından
Canım benim bebeğim bir hafta sonra 3 aylık olacak doğduğundan beri baby turco kullanıyorum çok şükür daha hiç pişik falan olmadı 
0 oy
(11,460 puan) tarafından
Doğadan olan güzel cnm memnunum çok şükür sızdırma pişik yapmadı 
0 oy
(284 puan) tarafından
Hepsiburadadan almstm2.si 1tl olarak şimdilik memnunum pisik ve sizdrma yapmadi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 317 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
30 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
6 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,427 cevap

349,713 kullanıcı

...